پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۲۶

اخبار فرهنگی همدان/

گردهمایی دو هزار نفری سادات در عباسیه جولان همدان برگزار می شود

گردهمایی دو هزار نفری سادات در عباسیه جولان همدان برگزار می شود

همدان - خبرگزاری مهر: گردهمایی دو هزار نفری سادات در عباسیه جولان همدان، اعلام زمان برگزاری جشنواره‌ زمستانی همدان، رقابت 140 پاسدار در مرحله نیمه‌نهایی مسابقات قرآن کریم و... برخی عناوین اخبار این بخش است.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس بنیاد غدیر استان همدان گفت: در شب عید غدیرخم گردهمایی دو هزار نفری سادات در همدان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام سید مرتضی حسنی‌حلم افزود: گردهمایی بزرگ سادات همدان شب عید غدیر در عباسیه جولان برگزار می‌شود که هدف از این برنامه تکریم و بزرگداشت سادات است.

رئیس بنیاد غدیر استان همدان از برگزاری جشنواره فرهنگی هنری غدیر خبر داد و گفت: در این جشنواره فرهنگی ادبی که در رشته وبلاگ‌نویسی به صورت ملی برگزار می‌شود شرکت‌کنندگان تا 30 آذر ماه مهلت دارند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره واقع در حوزه هنری ارسال کنند.

وی یادآور شد: برگزاری مسابقه شعر سنتی و نو، داستان کوتاه و مسابقه کتابخوانی از کتاب «زیبایی‌های غدیر» از دیگر برنامه‌های عید غدیر به شمار می‌رود که این برنامه به صورت استانی بوده و آخرین مهلت ارسال آثار تا 15 دی ماه امسال است.

حجت‌الاسلام حسنی‌حلم اضافه کرد: توزیع اقلام فرهنگی، چاپ و توزیع خطبه غدیر، ملاقات عمومی مردم با مسئولان، آذین‌بندی ادارات و برپایی جشن در دانشگاه‌ها و مدارس، نشست‌های تخصصی با موضوع عید غدیر و نورافشانی از مهمترین برنامه‌های ستاد بزرگداشت غدیر استان همدان است.

جشنواره‌ زمستانی همدان بهمن‌ماه برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان همدان گفت: ششمین دوره‌ جشنواره‌ زمستانی استان همدان ششم تا دهم بهمن‌ماه امسال برگزار می‌شود.

علیرضا ایزدی افزود: برای برگزاری جشنواره زمستانی همدان با کمیته‌ ملی المپیک و فدراسیون ورزش‌های همگانی رایزنی شده است.

وی اظهار کرد: برای برگزاری این جشنواره، چهار محل به‌عنوان پایلوت در نظر گرفته شده که غار علیصدر‌، گنجنامه‌، حوزه‌ شهری همدان و یک مزرعه را شامل می‌شود.

ایزدی با اشاره به این‌که کوهنوردی و اسکی نیز از ورزش‌های این جشنواره خواهند بود‌، افزود: ساخت تندیس‌های یخی، مسابقه‌ آشپزی محلی‌، معرفی آداب و رسوم مخصوص منطقه در زمستان و برپایی تورهای گردشگری از دیگر برنامه های این جشنواره هستند.

دو نمایشگاه کتاب در مجتمع‌های بوعلی و شهید آوینی همدان برپا می‌شود

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان از برگزاری نمایشگاه کتاب در دو مجتمع شهیدآوینی و بوعلی سینای همدان خبر داد.

مهدی فرجی اظهار داشت: همزمان با آغاز هفته کتاب از 20 تا 27 آبان ماه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این راستا برنامه‌هایی را برگزار می‌کند.

وی اضافع کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب در مجتمع شهیدآوینی و مجتمع بوعلی سینا قطعی است اما در سایر نقاط با همکاری و هماهنگی شهرداری نمایشگاهی برگزار می شود.

وی اضافه کرد: در این هفته عصر شعر با حضور شعرا با موضوع کتاب برگزار می‌شود و شاعران این عرصه به اهمیت موضوع کتاب می‌پردازند.

فرجی با بیان اینکه کتاب باید در هر مکان و زمانی مهم شمرده شود، یادآور شد: در هفته کتاب و کتابخوانی اهدای کتاب به دستگاه‌های فرهنگی و مراکز فرهنگی نیز از سوی اداره ارشاد صورت می‌گیرد.

140 پاسدار در مرحله نیمه‌نهایی مسابقات قرآن کریم رقابت کردند

مسئول تبلیغات سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: 140 نفر از پاسداران و سربازان سپاه انصار الحسین(ع) استان به مسابقات نیمه نهایی قرآن کریم راه یافتند.

غلامعلی فلاح افزود: مرحله نیمه‌نهایی این مسابقات 10 آبان ماه سال جاری همزمان با سالروز ولادت امام‌هادی(ع) برگزار شد و شرکت کنندگان در رشته‌های قرائت، ترتیل، اذان و مفاهیم سطح یک و دو با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی اضافه کرد: مسابقات قرآنی سپاه در سال گذشته در 10 دوره به صورت مقدماتی در شهرستان‌های استان همدان و تیپ 32 انصارالحسین برگزار شد و 140 نفر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

وی اظهار داشت: 18 نفر برتر دوره نیمه نهایی نیز به مسابقات کشوری که در سه ماهه چهارم سال جاری در ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، راه می‌یابند.

نمایش "خیال" از نهاوند به جشنواره تئاتر منطقه ای کهکیلویه و بویر احمد راه یافت

نمایش خیال به کارگردانی مشترک مسعود رضی و علی سیف از شهرستان نهاوند به جشنواره تئاتر منطقه ای استان کهکیلویه و بویر احمد راه یافت.

جشنواره تئاتر منطقه سه که در قالب بیست و چهارمین جشنواره مناطق از 9 آبان ماه در کهکیلویه و بویر احمد درحال برگزاری است، با حضور دو نمایش خیال و شوق تلخ از استان همدان همراه است.

در این جشنواره دو گروه نمایشی از استان همدان در میان 15 گروه نمایشی از استان های قزوین، قم، خوزستان، بوشهر، فارس و ایلام حضور دارند و به رقابت می پردازند.

جشنواره تئاتر منطقه سه تا 12 آبان ماه در یاسوج برپا خواهد بود.

کد خبر 1733872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha