پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۱۵

گلچین به مهر خبر داد:

جمع‌آوری زباله از محورهای مواصلاتی کهک

جمع‌آوری زباله از محورهای مواصلاتی کهک

قم - خبرگزاری مهر: بخشدار کهک گفت: زباله‌های موجود در راه‌های ارتباطی و محورهای مواصلاتی بخش کهک پاکسازی شدند.

علیرضا گچین‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به توریستی بودن بخش کهک و ضرورت پاکسازی راه‌های ارتباطی از زباله‌ها و نخاله‌ها، با هماهنگی و برنامه ریزی بخشداری و همکاری تعاونی دهیاران بخش، کار جمع آوری زباله از کلیه محورهای ارتباطی و اصلی بخش آغاز شد.

وی افزود: در حال حاضر مسیر کهک به روستای کرمجگان، ابرجس و بیدهند و همچنین مسیر روستای ورجان به طرف شهرک پردیسان پاکسازی شده و سایر محورهای بخش نیز در روزهای آتی پاکسازی خواهد شد.

گلچین‌پور با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ گونه اعتباری برای پاکسازی محورهای مواصلاتی بخش کهک پیش بینی نشده است، ادامه داد: با توجه به توریستی بودن بخش کهک و حضور روزانه و هفتگی شهروندان قمی در این بخش، لازم است کارگروه پسماند استانداری اعتبار ویژه‌ای در خصوص جمع آوری زباله در بخش کهک اختصاص دهد.

کد خبر 1734179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha