پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۳۳

کیانپور به مهر خبر داد:

اجرای فاز دوم طرح "کلید به کلید" در بخش مسکن

اجرای فاز دوم طرح "کلید به کلید" در بخش مسکن

معاون وزیر راه و شهرسازی از اجرای فاز دوم طرح "کلید به کلید" در بخش مسکن خبر داد و گفت: در فاز دوم 420 واحد نوساز به متقاضیان در بافت فرسوده تحویل داده می‌شود.

مجید کیانپور در گفتگو با مهر با اشاره به اجرای طرح کلید به کلید در بافت فرسوده شهر تهران اظهار داشت: دومین پروژه نوسازی بافت‌های فرسوده با اجرای فاز دوم طرح "کلید به کلید" از ماه آینده آغاز می‌شود.

وی افزود: این پروژه در 420 واحد در محله سیروس تهران به اجرا می رسد و تاکنون 80 درصد از تملک آن انجام شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه فاز اول این طرح در مراحل پایانی قرار دارد، گفت: هم اکنون حدود 232 واحد دیگر در محله سیروس تهران در راستای اجرای طرح کلید به کلید در حال ساخت و ساز است و به زودی تحویل متقاضیان می شود.

کیانپور تصریح کرد: براساس این طرح ملک متقاضیان کارشناسی می شود و پس از تعیین قیمت یک آپارتمان در طرح جدید به آنها تحویل داده می شود.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران اضافه کرد: ما به دنبال این هستیم تا بخش زیادی از متقاضیان ساکن در بافت فرسوده که تمایل به جابجایی محله خود ندارند و یا اینکه قادر به ساخت و ساز با کیفیت مناسب نیستند، در این طرح صاحب آپارتمان نوساز شوند.

وی با بیان اینکه متقاضیان می توانند تا زمان تحویل واحد مسکونی جدید در ملک خود ساکن باشند، بیان کرد: با اجرای این طرح یک ملک نوساز باکیفیت به متقاضیان تحویل داده شده و از آن سو نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده با سرعت بیشتری انجام می گیرد و ما بر این اساس می توانیم علاوه بر نوسازی 3.2 واحد تولید مسکن داشته باشیم.

کد خبر 1734772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha