پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۳۲

آیت الله حسینی بوشهری:

آیت الله ملک حسینی در جایگاه رفیع علمی منشا خیرات و برکات فراوانی شد

آیت الله ملک حسینی در جایگاه رفیع علمی منشا خیرات و برکات فراوانی شد

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه های علمیه کشور بیان کرد: فقدان شخصیتی که سالیانی طولانی از عمر پربرکت خویش را صرف تدریس و تبیین علوم ومعارف اهل‌بیت‌(ع) کرد و در جایگاه رفیع علمی منشأ خیرات و برکات فراوانی شد، حقاً ضایعه‌ای جبران ناپذیر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در پیامی با تسلیت ارتحال فقیه وارسته آیت الله حاج سید کرامت الله ملک حسینی بیان کرد: فقدان شخصیتی که سالیانی طولانی از عمر پربرکت خویش را صرف تدریس و تبیین علوم ومعارف اهل‌بیت‌(ع) کرد و در جایگاه رفیع علمی منشا خیرات و برکات فراوانی شد، حقاً ضایعه‌ای جبران ناپذیر است.

وی در پیام خود آورده است: خبر ارتحال عالم جلیل‌القدر، فقیه وارسته حضرت آیت‌الله آقای سید کرامت الله ملک‌حسینی‌(ره) موجب تأثر و تاسف فراوان شد.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری در این پیام اضافه کرده است: فقدان شخصیتی که سالیانی طولانی از عمر پربرکت خویش را صرف تدریس و تبیین علوم ومعارف اهل‌بیت‌(ع) کرد و در جایگاه رفیع علمی منشا خیرات و برکات فراوانی شد، حقاً ضایعه‌ای جبران ناپذیر است.

وی در این پیام بیان کرد: در دوران خفقان نظام ستم‌شاهی و در دوران نهضت حضرت امام‌(ره) با شجاعتی ستودنی از یاران و همراهان امام بود و همواره با حضور در صحنه‌های مختلف بویژه مجلس خبرگان رهبری از ولایت فقیه و مقام معظم رهبری حمایتی خالصانه داشت.

آیت الله حسینی بوشهری در پیام خود افزود: مدیریت حوزه‌ های علمیه ضمن عرض تسلیت رحلت این فقیه و مجاهد نستوه به محضر مقدس حضرت بقیةالله الاعظم‌(عج)،‌ مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید، مردم شریف و انقلابی استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد، بویژه بیت معظم علو درجات برای آن عالم فقید و صبر و اجر جزیل برای بازماندگان از درگاه احدیت مسألت دارد.
کد خبر 1735329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha