به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد تقی بهبودی ظهر یکشنبه در دیدار با شرکت کنندگان در کلاس های عقیدتی نیروی انتظامی که در مسجد شیخ الاسلام قزوین برگزار شد اظهارداشت: داشتن بصیرت رمز موفقیت افراد در امور مختلف زندگی است.

قزوین- خبرگزاری مهر: مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: بصیرت تنها راه تشخیص حق و باطل است که در سایه تقوای واقعی حاصل می شود.
وی افزود: در فضای غبار آلودی که سراسر جهان را فرا گرفته، بصیرت تنها چیزی که انسان به آن شدیدا نیازمند است و با توجه به اهمیت آن مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است.
بهبودی تصریح کرد: با داشتن تقوی می توان به بصیرت رسید و از آن به عنوان شاخصی در مسیر صحیح زندگی بهره مند شد.
مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان یادآورشد: تقوی موجب می شود تا افراد بتوانند به لصیرت برسند و با تشخیص حق از باطل از مسیر انحراف دوری کنند.
وی با تقدیر از خدمات نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت در استان گفت: کار نیروی انتظامی بسیار خطیر و حساس است و با ارائه خدمات متنوع زمینه آسایش و امنیت مردم را فراهم کرده است.
حجت الاسلام بهبودی اظهارداشت: ماموران پلیس در ایام مختلف اعم از تعطیلات، مناسبتها، اعیاد با انجام وظیفه شبانه روزی همه وجود خود را در راه خدمت به مردم و ایجاد امنیت به کار بسته اند و با اتکاء به خداوند از نیروهای تاثیر گذار و خدوم کشور بشمار می روند.
مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: حضور نیروهای پلیس در کلاس های عقیدتی و دینی موجب تقویت روحیه معنوی و بنیه علمی نیروها می شود که تداوم آن در این نیرو ضروری است.
کد خبر 1735620
نظر شما