پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ آبان ۱۳۹۱، ۲۱:۰۸

اخبار پلیس/

جاعل اسکناس در مازندران دستگیر شد

جاعل اسکناس در مازندران دستگیر شد

ساری - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از شناسایی و دستگیری جاعل اسکناس های 50هزار ریالی توسط ماموران آگاهی شهرستان نور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار سید ابوطالب حسینی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر توزیع اسکناس های جعلی پنج هزار تومانی در یکی از مناطق تفریحی نور، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی یکی از متهمان به استفاده و توزیع این اسکناسهای جعلی را دستگیر و در بازرسی از وی چهار قطعه اسکناس پنج هزار تومانی جعلی کشف و ضبط کردند.

حسینی ادامه داد: متهم در تحقیقات و بازجویی های فنی پلیس ضمن اعتراف به بزه انتسابی اظهار داشت که اسکناس ها را از فردی دریافت کرد که با هماهنگی مرجع قضایی متهم به جعل اسکناس در عملیات غافلگیرانه شناسایی و دستگیر شد.

دستگیری اعضای باند سرقت های اینترنتی در مازندران

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی مازندران، از شناسایی و دستگیری اعضای باند سرقت های اینترنتی در استان در چند روز گذشته خبر داد.

سرهنگ احمدرضا رستمی افزود: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و شکایت از سرقت بیش از 23 میلیون تومان از حساب بانکیش از طریق اینترنت، موضوع در دستور کار ماموران و کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی اظهار داشت: کارشناسان با انجام اقدامات ویژه فنی و تخصصی حساب و سیستم رایانه ای مالباخته متوجه شدند، رایانه مالباخته آلوده به سیستم بدافزاری شده که از سوی افرادی ناشناس طراحی و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

کد خبر 1735843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha