پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ آبان ۱۳۹۱، ۲۱:۴۰

کارخانه در گفتگو با مهر:

تیم والیبال متین ورامین به آینده امیدوار است

تیم والیبال متین ورامین به آینده امیدوار است

ورامین - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم والیبال متین ورامین گفت: تیم متین ورامین دو پیروزی و دو شکست دارد و برای این تیم که کمتر از یک ماه قبل از لیگ برتر تشکیل شده، نتیجه بدی محسوب نمی شود و باید به آینده امیدوار بود.

مصطفی کارخانه پس از شکست 3 بر یک در مقابل پیشگامان کویر یزد که عصر یکشنبه در سالن شهید گلعباسی ورامین به دست آمد، در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تیم پیشگامان کویر یزد تیم ضعیفی نیست و امروز نیز بازی خوبی به نمایش گذاشت.

وی تصریح کرد: تیم متین به زمان احتیاج دارد، شک نکنید که تیم قهرمان امسال در پایان لیگ، پنج یا شش باخت دارد پس مربی، بازیکن و باشگاه باید آمادگی برای باختهای بعدی را نیز داشته باشد.

سرمربی تیم والیبال متین ورامین ادامه داد: از باخت ها و بردها باید درس بگیریم؛ ورزش برد، شیرینی و شادکامی دارد اما در باخت تلخی است، باید از این باخت درس گرفت و تجربه به دست آورد و گذشته را فراموش کرد؛ باید برای امروز و حال برنامه ریزی کرد و به آینده امید داشت.

وی تأکید کرد: باید مربی، باشگاه و بازیکن ظرفیت خود را بالا ببرند چراکه امید به روزهای خوب وجود دارد و تیم متین ورامین نوید خوبی برای داشتن روزهای خوب دارد.

سرمربی سابق تیمهای ملی و پرافتخارترین مربی کشور، با تقدیر از تماشاگران ورامینی که تشویق جانانه ای داشتند و تحسین سرمربی حریف را نیز باعث شدند، خود را به عنوان سرمربی مقصر این باخت معرفی کرد و افزود: اگرچه تیمهای مقتدری در لیگ برتر امسال حضور دارند، ولی تیم متین برای حضور در جمع چهار تیم اول این رقابتها هدفگذاری کرده است.

تیم والیبال پیشگامان کویر یزد در چهارمین هفته از سری مسابقات لیگ برتر والیبال کشور توانست تیم متین ورامین را عصر یکشنبه در سالن شهید امیر گلعباسی ورامین با نتیجه 3 بر یک شکست بدهد.

پیشگامان کویر یزد در هفته پنجم لیگ برتر والیبال کشور، روز چهارشنبه این هفته از ساعت 17 در خانه والیبال تهران به مصاف تیم نوین کشاورز تهران خواهد رفت و تیم متین ورامین نیز میهمان تیم مدعی میزان مشهد در استان خراسان رضوی خواهد بود.

کد خبر 1735854

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha