پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آبان ۱۳۹۱، ۸:۵۴

طهماسبی اعلام کرد:

حریم برخی رودخانه های مازندران تصرف و مسدود شده است

حریم برخی رودخانه های مازندران تصرف و مسدود شده است

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آب منطقه ای مازندران گفت: مسیر عبور سیلاب در تعدادی از رودخانه های استان مسدود شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رمضان طهماسبی اظهار داشت: متاسفانه در سالهای اخیر حریم و بستر برخی رودخانه ها از سوی مجاوران و افراد سودجو تصرف و مسدود شده که به هنگام وقوع سیل خسارات جبران ناپذیری به مجاورین رودخانه ها در شهرها و روستاها  وارد می شود.

مدیر عامل آب منطقه ای مازندران با تاکید بر توجه مردم به اخطارهای صادر شده از سوی این شرکت افزود: امورات منابع آب شهرستانها به تک تک متصرفان و متجاوزان حریم و بستر رودخانه ها اخطار می دهند اما برخی به راحتی از کنار این اخطارها گذر کرده و آن را جدی نمی گیرند.

طهماسبی، خواستار مشارکت و همراهی مردم در حفاظت از حریم و بستر رودخانه ها و منابع طبیعی به ویژه در حوزه بالادست رودخانه ها شد و بر اجرای طرح های آبخیزداری و اجرای طرح اضطراری کنترل و هشدار سیل تاکید کرد.

بارش مهر مازندران 54 میلی متر

ارتفاع بارش استان با 1.4 میلیارد متر مکعب حجم ریزش به 54 میلی متر رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته و در دوره شاخص آماری 45 ساله به تربیت 45 و 20 درصد کاهش نشان می دهد.

این بارش که از طریق 180 ایستگاه آب و هواشناسی بخش مطالعات شرکت آب منطقه ای مازندران ثبت و اندازه گیری شد در مهر ماه سالجاری بیشترین بارش مربوط به حوزه آبریز میانکاله بهشهر با 169 میلی متر که سبب سیل در منطقه شده و کمترین بارش مربوط به حوزه آبریز رودخانه چشمه تمام تنکابن با 15.6 میلی متر بوده است .

در ماه مذکور حجم آورد هفت رودخانه مهم چشمه کیله، چالوس، هراز، بابلرود، تالار، تجن  و نکا رود 197 میلیون متر مکعب بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل و دوره شاخص آماری به ترتیب 27 و 8 درصد کاهش نشان می دهد.

صدور 1500 فقره پروانه بهره برداری چاه

موسی نامدار، معاون بهره برداری شرکت آب منطقه ای مازندران گفت: در شش ماه گذشته از حدود پنج هزار متقاضی آب زیرزمینی مراجعه کننده به شرکت و امورات منابع آب شهرستانها، برای هزار و 750 نفر پروانه حفر چاه، هزار و 500  نفر پروانه بهره برداری، هزار و 400  نفر تمدید پروانه و 15 نفر مجوز لایروبی، 175 نفر مجوز خرید تجهیزات صادر و با درخواست 115 نفر به دلیل مسائل فنی و حقوقی در زمینه استفاده از آب زیرزمینی موافقت نشد.

وی افزود: جهت ارائه خدمات فوق بیش از سه هزار و 600 مورد خدمات کارشناسی و هزار و 150 مورد جلسات کمیسیون صدور پروانه در استان تشکیل شد.

معاون بهره برداری آب منطقه ای مازندران با اشاره به انسداد 321 مورد چاه غیر مجاز در استان تصریح کرد: در این مدت بیش از هزار و 300 مورد گشت نظارتی جهت حفاظت از آب زیرزمینی انجام که نتایج آن جلوگیری از 60 مورد حفاری غیر مجاز و توقیف سه دستگاه حفاری  چاه بوده است.

کد خبر 1735874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha