به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پورپروانه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران با اعلام اینکه از تکنولوژی روز دنیا برای صرفه جویی استفاده از انرژی به ویژه آب در این پروژه بهره گرفته شده است، افزود: در راستای اجرای این پروژه شرکتهای خدمات رسان در زمینه تأمین انرژی از سرعت روند کاری مجموعه عقب مانده و توان همکاری با مجموعه را ندارند.
وی با اعلام اینکه برای این پروژه احداث نیروگاه تولید برق در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: اجرای این امر زمانبر بوده و در حال حاضر نیازمند همکاری شرکت برق هستیم.
شرکتهای خدمات رسان پروژه جزیره شادی را با دید فرامنطقهای نگاه نمی کنند
پورپروانه از عدم همکاری شرکتهای خدمات رسان برای اجرای پروژه جزیره شادی انتقاد کرد و گفت: پروژهای با این عظمت و سرمایهگذاری نیاز به امکانات با هزینه های هنگفتی دارد اما متأسفانه شرکتهای خدمات رسان به این پروژه با دید فرامنطقهای نگاه نکرده و خدمات خود را دریغ می کنند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه اجرای پروژه در بخشی از کار نیازمند سوخت گاز است متأسفانه شرکت گاز اعلام میدارد که در حال حاضر امکان عقد قرارداد با این شرکت جزیره شادی را نداشته و این شرکت میتواند از سوختهای جایگزین استفاده کند که این امر مشکلات و هزینههای هنگفتی را بدنبال دارد.
وی با اعلام اینکه شرکت جزیره شادی تمامی تلاش و سعی خود را برای عملیاتی کردن این پروژه انجام داده، اظهار داشت: ادامه روند این پروژه نیازمند همکاری و مساعدت همگانی و چهار رکن اساسی از جمله مردم، مسئولان، رسانهها و بخش اجرایی است.
پورپروانه با اشاره به مشکلات دیگر پیش روی این شرکت برای اجرای پروژه جزیره شادی افزود: با توجه به تحریمها و مشکلات بانکی بایدشرکتهای خدمات رسان مجموعه را یاری کنند تا دغدغهها کاهش یابد.
ساخت این پروژه 625 نفر اشتغالزایی پایدار و مستقیم را به همراه دارد
وی با اعلام اینکه ساخت این پروژه 625 نفر اشتغالزایی پایدار و مستقیم را به همراه دارد، افزود: در حال حاضر به طور میانگین روزانه 109 نفر در بخش اجرایی مشغول به کار هستند و این شرکت توانایی جذب نیروهای بیشتر از این تعداد را دارد.
وی از متوقف شدن ادامه روند اجرای ساختمان پارک آبی این پروژه خبر داد و گفت: در صورت همکاری شرکتهای خدمات رسان اجرای این پروژه از سر گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاران جهت سرمایهگذاری در استان همدان نیازمند حمایت مسئولان و دیگر ارکان جامعه هستند، یادآور شد: اینگونه پروژهها در مکانهایی که تأسیسات زیربنایی از جمله آب، برق، گاز نداشته باشند اجرا نمیشوند و ما انتظار داریم در این راستا اقداماتی در زمینه اجرای پروژه جزیره شادی صورت پذیرد.
وی یادآور شد: تیرماه سال 90 در کارگروه گردشگری استان 12 میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای این پروژه مصوب شد و مقرر شد این وام از طریق بانک تجارت پرداخت شود و تاکنون رقمی از این وام پرداخت نشده است.
بدلیل عدم همکاری شرکتهای خدمات رسان اجرای پروژه با تأخیر مواجه شده است
وی با اشاره به اینکه مقرر بود تا پروژه مذکور در چهار فاز اجرا شود، افزود: پس از مدتی بر اساس تقسیمبندی اجرای پروژه فازبندی به دو فاز کاهش یافت که به دلیل عدم همکاری شرکتهای خدمات رسان بخشی از عملیات اجرایی این پروژه با تأخیر مواجه شده است.
وی گفت: تا زمانی که مشکل تأمین انرژی این پروژه حل نشود اجرای پروژه جزیره شادی به تعویق خواهد افتاد که این اقدام باعث کاهش انگیزه دیگر سرمایهگذاران بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در این استان میشود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه قسمتهایی از تأسیسات پارک آبی پروژه باید توسط مهندسین آمریکایی و کانادایی انجام میشد اما این بخش را خود شرکت انجام داده و این امر باعث جلوگیری از خروج 600 هزار یورو از کشور شده است.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه از آذرماه سال گذشته آغاز شده و به عنوان بهترین مجموعه تفریحی و گردشگری در کشور مطرح شده است.
محمدرضا پورپروانه با بیان اینکه روند اجرایی پروژه جزیره شادی در همدان از پیشرفت خوبی برخوردار است، افزود: در حال حاضر این پروژه بین 75 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
تاکنون یک هزار و 490 روزنفر در زمینه خدمات مهندسی فعالیت انجام شده است
پور پروانه با بیان اینکه تاکنون یک هزار و 490 روزنفر در زمینه خدمات مهندسی فعالیت انجام شده است، اظهار داشت: در بخش اجرای پروژه 189 هزار مترمکعب خاکبرداری صورت گرفته و 9 هزار و 250 مترمکعب بتنریزی اجرا شده است.
وی از اجرای 391 تن عملیات فلزی در پروژه جزیره شادی خبر داد و اظهار داشت: در ساخت این مجموعه یک هزار و 760 متر طول شبکه فاضلاب اجرا شده و یک هزار و 70 متر نیز برای اجرای شبکه آبیاری قطرهای برای این پروژه به انجام رسیده است.
وی از اجرای 30 هزار و 500 مترمربع کاشت و ایجاد فضای سبز برای این پروژه خبر داد و یادآور شد: 4 هزار و 750 مترمربع دیوار پیشساخته بتنی، یک هزار و 520 مترمربع اجرای جدول با سنگ گرانیت و 12 هزار و 400 مترمربع نیز عملیات زیرسازی و آسفالت انجام شده است.
مدیر امور فنی و تحقیقات مهندسی شرکت جزیره شادی با اشاره به بخش خرید تجهیزات پروژه جزیره شادی همدان یادآور شد: تمامی لوازم و امکانات مورد نیاز مربوط به پارک آبی آماده شده و منتظر چراغ سبز از طرف شرکتهای خدمات رسان هستیم.
تاکنون 205 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح هزینه شده است
محمدرضا پورپروانه با اعلام اینکه فعالیت اجرایی این پروژه از 16 آذر سال گذشته آغاز شده، افزود: تاکنون 205 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح هزینه شده است.
وی با بیان اینکه جزیره شادی در دو فاز احداث میشود افزود: فاز نخست این پروژه شامل دریاچه مصنوعی، کافیشاپ، پیست بینالمللی کارتینگ، رستوران، پیست بین المللی ای تی وی، بازارچه است.
وی با اشاره به بخش دریاچه مصنوعی پروژه یادآور شد: این قسمت دارای دو هکتار وسعت است و شامل بازیهای آبی، ماهیگیری و قایقرانی بوده که در حال حاضر 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اسفند ماه سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه کافی شاپ این پروژه دارای 700 مترمربع مساحت است، افزود: در حال حاضر این قسمت 62 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته اسفند امسال به بهرهبرداری میرسد.
وی پیشرفت قسمت آمفی تئاتر پروژه را 87 درصد اعلام کرد و یادآور شد: این آمفی تئاتر یک هزار و 100 نفر ظرفیت دارد و اسفند ماه امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
پیست بین المللی کارتینگ پروژه بهترین و مجهزترین پیست ایران است
وی پیست بین المللی کارتینگ پروژه را بهترین و مجهزترین پیست ایران دانست و گفت: این بخش دارای 900 متر طول است و در حال حاضر با 90 درصد پیشرفت فیزیکی روبروست و اسفند ماه به بهرهبرداری میرسد.
وی همچنین به بخش پیست بین المللی ای تی وی اشاره کرد و افزود: این قسمت نیز دارای 680 متر طول است که در حال حاضر کاملا اجرا شده و آماده بهرهبرداری است.
وی مساحت ساختمان خدماتی پیست های بین المللی کارتینگ و ای تی وی را 300 مترمربع اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این بخش نیز 68 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اسفند ماه امسال مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه این پیستها تنها پیستهای استاندارد موجود کشور هستند، گفت: پیست کارتینگ این مجموعه به عنوان تنها پیستی که امکان تردد خودروهای جانبازان و معلولین در آن مهیا شده، مطرح است.
در پروژه جزیره شادی برکه و آبشار مصنوعی به مساحت 500 مترمربع تعبیه شده است
وی ادامه داد: همچنین برای پروژه جزیره شادی برکه و آبشار مصنوعی به مساحت 500 مترمربع تعبیه شده که در حال حاضر 90 درصد پیشرفت داشته و اسفند ماه امسال آماده بهرهبرداری خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه رستوران این پروژه دارای دو هزار و 100 مترمربع مساحت است افزود: عملیات سفت کاری این رستوران به پایان رسیده و با 53 درصد پیشرفت فیزیکی تیرماه سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
پور پروانه اضافه کزد: بازارچه ضلع شرقی این پروژه با چهار هزار و 500 مترمربع مساحت و 38 درصد پیشرفت فیزیکی تیرماه سال 92 به بهرهبرداری میرسد.
وی در خصوص فضاهای تاسیساتی پروژه جزیره شادی اظهار داشت: دریاچه این پروژه دارای 20 هزار مترمربع حجم آبگیری است که تصفیه خانهای نیز برای آن تعبیه شده و در حال حاضر 81 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی از اختصاص مخزن 600 مترمکعبی برای آب آشامیدنی برای این پروژه خبر داد و افزود: در حال حاضر این قسمت نیز آماده بهرهبرداری است.
وی افزود: طبق قراردادی که با شهرداری بهار صورت گرفته قرار است شش حلقه چاه جهت آب شرب این پروژه در اختیار شرکت قرار گیرد.
نظر شما