کیخسرو چنگلوایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حالیکه توسعه بخش کشاورزی از مهمترین دغدغه های دولت است اما در کشور ما تنها نیمی از پتانسیلهای بخش کشاورزی مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه عدم سرمایه گذاری لازم در این بخش از دلایلی بوده که تا کنون از پتانسیلهای موجود بهره کافی برده نشده، افزود: گسترش سرمایهگذاری در بخش کشاورزی به ویژه سرمایه گذاری بخش خصوصی می تواند علاوه بر ایجاد اشتغال از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری کند.
چنگلوایی با اشاره به طرح توسعه کشاورزی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت زیرساختهای ایجاد شده در مجتمع های تولیدی و شبکه های کشاورزی و تشویق سرمایه گذاران در مشارکت طرح های سرمایه گذاری بخش کشاورزی از اهداف تعیین شده و راهبردهای اجرایی طرح توسعه کشاورزی است.
وی افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و افزایش میزان اشتغال را از اهداف طرح توسعه کشاورزی عنوان کرد و گفت: تسهیلات طرح توسعه کشاورزی از لحاظ نرخ بهره و بازپرداخت بسیار مناسب است به طوری که افراد حقیقی و حقوقی میتوانند از آن بهره مند شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان کل تسهیلات طرح توسعه کشاورزی در کشور را شش هزار و 600 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: سهم خوزستان از این میزان 473 میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: تاکنون هفت هزار و 175 طرح به ارزش ریالی 600 میلیارد تومان در شهرهای استان مصوب شده که از این تعداد شش هزار و 286 طرح، معادل 87 درصد کل طرح های مصوب به بانک عامل معرفی شدند و 487 میلیارد تومان معادل 81 درصد اعتبار اولیه طرح های معرفی شده به بانک، تسهیلات دریافت کردند.
چنگلوایی با بیان اینکه تاکنون 78 درصد تسهیلات پرداخت شده، گفت: از این تعداد برای دو هزار و 949 طرح قرارداد منعقد و پرداخت شده که میزان تسهیلات پرداخت شده به آنها نیز بالغ بر 192 میلیارد تومان است.
وی به پیشرفت 100درصدی عملیات اجرایی 241 طرح توسعه کشاورزی در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر طرح های آماده بهره برداری از 135 طرح در هفته گذشته به 241 طرح افزایش یافته است.
نظر شما