به گزارش خبرنگار مهر، نادر فخری ظهر سه شنبه در اولین نشست با نمایندگان بانوان شهرستان سقز اظهار داشت: این میزان تسهیلات به بانوانی تعلق می گیرد که دوره های مقدماتی و مهارتی در یک رشته خاص را در زمینه شغل خانگی گذرانده باشند.
وی افزود: امروز بانوان ایران اسلامی با الگو قرار دادن راه و روش بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) ترویج دهنده رفتار یک بانوی محجبه در جهان شده اند.
فرماندار سقز با بیان اینکه به برکت نظام مقدس اسلامی هیچ گونه محدودیتی برای حضور خواهران در عرصه های مختلف دینی، فرهنگی، اجتماعی، علمی، ورزشی و اقتصادی و اشتغالزایی وجود ندارد، بر مشارکت هر چه بیشتر بانوان سقزی در کارهای گروهی و مشاوره ای در راستای خدمت مسئولان به مردم تاکید کرد.
فخری از تشکیل کمیته های ویژه بانوان برای برنامه ریزی در امورات مختلف در شهرستان سقز خبرداد و بیان کرد: در این راستا برنامه هایی نیز برای مشارکت بانوان روستایی در عرصه های مختلف به ویژه مشاغل خانگی اندیشیده می شود.
وی ادامه داد: به زودی یک بانک اطلاعاتی از توانمندی بانوان شاغل در ادارات دو لتی و بخش خصوصی تهیه و در راستای توانمند سازی قشر بانوان استفاده می شود.
فرماندار سقز یادآور شد: اینکه از بین خواهران شاغل در ادارات مشاورین فعال انتخاب و از توانمندی علمی، اجتماعی، فرهنگی و دینی آنها برای تصمیم گیری های کلان شهری بهره برداری می شود.
فخری از تهیه سند راهبردی برای اشتغال، ورزش و ده ها مورد دیگر که حضور بانوان را در آنها مهیا می کند خبرداد و گفت: این سند راهبردی به زودی ابلاغ می شود تا از این طریق و با همکاری امور بانوان فرمانداری حضور بانوان در تمام زمینه ها فراهم شود.
در این نشست سعادت صالحی مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری شهرستان سقز نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این حوزه بیان کرد و در ادامه هر کدام از بانوان حاضر با استقبال از راهکارهای فرماندار شهرستان سقز برای مشارکت با توان در عرصه های مختلف اجتماعی سخنانی را بیان کردند.
نظر شما