۱۷ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۲۳

حاجی زاده:

نام میدان پنجراه مشهد به "شهدای مسجد گوهر شاد" تغییر یافت

نام میدان پنجراه مشهد به "شهدای مسجد گوهر شاد" تغییر یافت

مشهد - خبرگزاری مهر: مشاورفرهنگی و اجتماعی شهردار منطقه شش مشهد بیان کرد: میدان پنجراه مشهد که به میدان اعدام نیز مشهور است به میدان "شهدای مسجد گوهر شاد" تغییر نام یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حاجی زاده قبل از ظهر چهارشنبه در نشست خبری شهرداری منطقه شش مشهد با اشاره به تغییر نام بعضی از خیابان ها و میدان های شهر از اصحاب رسانه خواست تا در این زمینه اطلاع رسانی کنند.

وی گفت: منطقه شش از مناطق کم برخورداراست که یکی از مهمترین معضلات آن در بحث فرهنگی است.

وی افزود: منطقه شش یکی از مناطق کم برخوردار شهر مشهد است که در چند سال گذشته کوچکترین اقدام واتفاقی در این مناطق نمی افتاد اما در حال حاضر مانند همه مناطق دیگر شهر در این مناطق نیز اتفاقات حرکت های خوبی به منظور رفع محرومیت ها وافزایش رفاه حال شهروندان برداشته شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ما در این منطقه از فقدان اطلاع رسانی و معضلات فرهنگی ناشی از آن رنج می بریم و از رسانه ها می خواهیم در بحث فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به شهرداری کمک کنند.

حاجی زاده همچنین از افتتاح قریب به وقوع چند پروژه ورزشی در این منطقه خبر داد و بیان کرد: با بهره برداری از این پروژه ها ظرفیت های تفریحی و ورزشی شهر و منطقه افزایش خواهد یافت.

وی همچنین اظهار داشت: مردم منطقه در گذشته از کمترین امکانات رنج می بردند اما در حال حاضر روند رو به رشد دیده می شود.

کد خبر 1738099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha