محمد حسین صوفی ظهر چهارشنبه در حاشیه اجلاس پیر غلامان حسینی اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: گواهی ثبت این اثر طی هفته آینده و با برگزاری مراسمی به این مرکز واگذار خواهد شد.
وی با بیان اینکه اذان مرحوم موذن زاده از تولیدات ماندگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی است افزود: بر همین اساس تصمیم گرفتیم این اثر را در فهرست آثار ملی ثبت کنیم که این مهم محقق شده است.
معاون صدای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ضرورت پخش این اثر به صورت مرتب از شبکه های رادیویی و تلویزیونی متذکر شد: صدای اذان استاد موذن زاده گوش نوازترین اذان پخش شده از صدا و سیما بوده و به طور بی سابقه ای مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
صوفی ترویج فرهنگ دینی و به ویژه عاشورایی را از جمله مهمترین وظایف صدا و سیما عنوان کرد و ادامه داد: تجلیل از پیر غلامان حسینی در همین راستا صورت می گیرد که تاکنون و طی 9 دوره برگزار شده کارنامه بسیار موفقی را در این زمینه به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: تولید و پخش آثاری که بیانگر فرهنگ عاشورا باشد از دیگر راههای ترویج نهضت حسینی در جامعه است که درحال حاضر در قالبهای نمایش، سخنرانی، گفتگو محور و... صدا و سیما به آن تاکید و دنبال می کند.
معاون صدای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به راه اندازی واحد نغمات در همین راستا یادآور شد: این واحد مسئول پخش، تولید و توزیع آثار مربوط به فرهنگ عاشورا است و دراین زمینه وظیفه بسیار سنگینی دارد.
وی همچنین با بیان اینکه دهمین اجلاس پیرغلامان حسینی جزء باشکوه ترین اجلاسهای برگزار شده تاکنون بوده است، عنوان کرد: حضور پرشکوه و پر شور مردم و مسئولان و اجرای مناسب برنامه نشان داد مردم اردبیل به واقع ولایت مدار، عاشق اهل بیت و عاشورایی هستند.
صوفی خواستار بهره گیری بیش از پیش از این ظرفیت در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی و حسینی در سطح کشور شد.
نظر شما