به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی خاتمی ظهر چهارشنبه در مراسم خودکفایی دو هزار و 600 خانواده توانمند شده استان زنجان افزود: جامعه باید توسعه یابد و نباید برای نیازمندان و فقرا فخرفروشی کرد و روح خودکفایی از روز اول امدادرسانی در کمیته امداد امام خمینی (ره) رشد و ارتقا داشته است.
وی ادامه داد: هیچ ملتی به خوشبختی نمیرسد، مگر اینکه حق مظلوم بدون ترس و نگرانی از اغنیاء گرفته شود و باید بخشی از اوقات نیز در جهت کمک به ایتام و نیازمندان صرف شود
همچنین استاندار زنجان با مقایسه اشتغال و آموزش و مهارت قبل از دولت نهم و دهم و دولتهای نهم و دهم گفت: قبل از دولت نهم و دهم، چهار هزار و 307 نفر اشتغال، در طی این دولت 11 هزار و 718 نفر با 4/15 دهم میلیارد تومان فرصت شغلی ایجاد شده است.
محمد رئوفینژاد ادامه داد: در خصوص دریافت تسهیلات مسکن قبل از دولت نهم و دهم، 11 هزار و 127 واحد با 2.4 دهم میلیاد تومان اعتبار ساخته شده بود که در دولت نهم و دهم نیز 14 هزار و 279 واحد مسکونی با 19.1 دهم میلیارد تومان اعتبار ساخته شده است.
وی یادآور شد: در خصوص ازدواج به مددجویان نیز قبل از دولت نهم و دهم هفت هزار و دو نفر کمکهزینه با 1.4 دهم میلیارد تومان داده شده بود که در طی دولت نهم و دهم این مهم 12 هزار و 379 نفر با4.5 میلیارد تومان رسیده است.
استاندار زنجان افزود: تسهیلات قرضالحسنه نیز قبل از دولت نهم و دهم به 15 هزار و 587 نفر با 3.1 دهم میلیارد تومان پرداخت شده که این مهم در دولت نهم و دهم به 22 هزار و 75 نفر با اعتبار 5.8 دهم میلیارد تومان رسید
رئوفی نژاد ادامه داد هدف نهایی کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمندسازی است و توانمندسازی کسانی است که از لحاظ فکری، عقلی، جسمی و ظرفیتهای علمی بسیار توانا و در مسایل اقتصادی ناتوان و فقیر هستند.
رئوفینژاد افزود: خواسته و آرزوی همه مددجویان، مددکاران و خانواده بزرگ کمیته امداد، خودکفایی تعداد جمعیت تحت پوشش این نهاد است تا توان اداره زندگی خود را داشته باشند.
وی افزود: در جهت توانمندسازی و خودکفایی خانوادهها و جمعیت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) نه دریغ کردهایم و نه دریغ خواهیم کرد و این نهاد با مدیریت، درایت، وفاق و همدلی بسیار عالی، نشان داده است که گامهای بلندی در این زمینه برداشته است.
نظر شما