پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۳۸

نکوداشت علی شریعتمداری -2/

حسینی: روحیه ولایتمداری شریعتمداری حُسن عاقبت را برای او به همره داشته است

حسینی: روحیه ولایتمداری شریعتمداری حُسن عاقبت را برای او به همره داشته است

وزیر ارشاد از علی شریعتمداری به عنوان کسی که در دوران امام راحل (ره) و دوران رهبری مقام معظم رهبری همواره مورد اعتماد بوده، یاد کرد و گفت: روحیه ولایتمداری او حُسن عاقبت را برای او به همره داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم نکوداشت مقام علمی دکتر علی شریعتمداری عصر چهارشنبه 17 آبان با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اسماعیلی سرپرست معاونت امور فرهنگی این وزارتخانه، غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم و جمعی از چهره‌های دانشگاهی در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب در تهران برگزار شد.

سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه از نظم و حضور مداوم علی شریعتمداری در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی، قدردانی کرد.

وی همچنین با تجلیل از اقدام موسسه خانه کتاب در برگزاری این مراسم بزرگداشت، اینگونه برنامه‌ها را گامی مثبت در جهت معرفی چهره‌های فرهیخته کشور به نسل جوان ارزیابی کرد و همچنین از برگزاری مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله گلپایگانی در قم در روز آینده خبر داد.

حسینی سپس علی شریعتمداری را فردی توصیف کرد که اخلاق نظری را با اخلاق عملی آمیخته کرده و گفت: شاگردان این استاد در معرفی او به جامعه می‌توانند نقش مهمی داشته باشند.

وزیر ارشاد همچنین لزوم فوتن بودن را در امر تعلیم و تعلم یادآور شد و ادامه داد: گاهی اوقات بعضی‌ها همین که با بعضی الفاظ و معلومات آشنا شدند، دچار تکبر و غرور می‌شوند اما مردان الهی و عالمان ربانی به گونه‌ای هستند که هر چه بر دانش آنها افزوده می‌شود، بر فروتنی آنها هم اضافه می‌شود.

وی همچنین علی شریعتمداری را دارای روحیه ولایتمداری دانست و گفت: روحیه ولایتمداری او در دوران امام و نیز دوران رهبری مقام معظم رهبری، حُسن عاقبت را برای او به همره داشته است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: امروز هم حضور آقای شریعتمداری در شورای عالی انقلاب فرهنگی موثر است؛ او علیرغم اینکه کم سخن می‌گوید، ولی در مواقع لزوم مواضع انقلابی خود را نشان می‌دهد و این برای ما درسی است.

کد خبر 1738429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha