پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۳۸

محمد صمدی:

مشکل اخذ وثیقه‌های بانکی برطرف شود

مشکل اخذ وثیقه‌های بانکی برطرف شود

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی گفت: سرمایه در گردش و اخذ وثیقه‌های بانکی باعث ایجاد مشکل در تولید شده است که باید برای سامان دادن به این بخش هرچه زودتر وارد عمل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صمدی پیش از ظهر جمعه در نشست مشترک نمایندگان کمسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی با هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و هیئت نمایندگان اتاق اصفهان با اشاره به اینکه سرمایه در گردش و اخذ وثیقه‌های بانکی باعث ایجاد مشکل در تولید شده است، بیان داشت: سرمایه در گردش و اخذ وثیقه‌های بانکی باعث ایجاد مشکل در تولید شده است و باید برای حل این مشکل مراتب را برای بررسی مورد اصلاح قرار داد.

وی ادامه داد: از دیگر موانع بر سر راه تولید بدهی‌ها معوقه بانکی است که درخواست دارم برای اصلاح و حل مشکل فعالان اقتصادی در شرایط کنونی مدت بازپرداخت را از 5 سال به 10 سال ارتقا دهید.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان خراسان شمالی اضافه کرد: در پایان صحبت‌های خود به سود بانکی اشاره می‌کنم که چندی است به دلیل عدم مشخص بودن درصد آن مشکل عمده‌ای را برای فعالان اقتصادی و تولید کنندگان ایجاد کرده است.

 

کد خبر 1739317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha