پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۱۹

محدودیتهای ترافیکی و مسیرهای جایگزین چهارراه ولیعصر(عج)

محدودیتهای ترافیکی و مسیرهای جایگزین چهارراه ولیعصر(عج)

جانشین رئیس پلیس راهور تهران محدودیتهای ترافیکی و مسیرهای جایگزین چهارراه ولیعصر (عج) را تشریح کرد.

سرهنگ جمال بذرافشان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد محدودیتهای ترافیکی در چهارراه ولیعصر تهران گفت: همزمان با مسدود شدن غرب به شرق خیابان انقلاب از وصال تا چهارراه ولیعصر به مدت یک هفته محدودیتهای ترافیکی در نطر گرفته شده و مسیرهای جایگزینی در نظر گرفته شده است. رانندگان باید از خیابان کارگر به سمت شمال و از بلوار کشاورز به سمت طالقانی تردد کنند.

وی ادامه داد: تردد در خیابان ابوریحان و وصال در حال حاضر امکانپذیر است اما رانندگان برای قرار نگرفتن در ترافیک می توانند در میدان انقلاب تغییر مسیر دهند. خودروهایی که می خواهند در خیابان انقلاب تردد کنند می توانند از خیابان جمهوری، تقاطع رازی و 30 تیر و فردوسی وارد خیابان انقلاب شوند.

به گفته جانشین رئیس پلیس راهور تهران، این محدودیتها به علت درخواست شهرداری در پی احتمال ریزش زیرگذر چهارراه ولیعصر اجرا می شود. همچنین در طول اجرای محدودیتها، ماموران پلیس راهور در منطقه حاضرند و علاوه بر تسهیل ترافیک، رانندگان را برای انتخاب مسیر راهنمایی می کنند.

خطوط بی.آر.تی فعال است

به گزارش مهر، در همین رابطه فخرالدین سلیمانی شهردار منطقه 6 تهران گفت: تونل های پروژه زیرگذر عابر پیاده در چهارراه ولیعصر(عج) که 4 گوشه این چهارراه را به یکدیگر متصل می کند و تردد ایمن را برای شهروندان در این محدوده فراهم می سازد، حفاری شده و اکنون برای انجام عملیات جمع آوری سازه نگهبان، اجرای لاینینگ و تزریق بتن اقدامات لازم در دست اجرا است.

وی افزود: در این میان با توجه به اینکه در لاین جنوبی خیابان انقلاب لوله آبی به قطر حدود 1 متر عبور کرده برای افزایش ضریب ایمنی به صور موقت و به مدت یک هفته از روز گذشته محور جنوبی خیابان انقلاب در مسیر غرب به شرق حدفاصل خیابان فلسطین تا خیابان ولیعصر(عج) مسدود شده است.

وی تصریح کرد: اگر لوله آب در این مسیر وجود نداشت ، هیچ حساسیتی نبود و به راحتی می توانستیم نسبت به جمع آوری سازه نگهبان و اجرای بخش لاینینگ اقدام کنیم اما اکنون با هدف افزایش ضریب ایمنی از تردد خودروها جلوگیری شده تا خطری لوله آب در این محدوده را که جز لوله های اصلی شهر محسوب می شود تهدید نکند.

شهردار منطقه 6 تصریح کرد: علت این که پلیس راهور خیابان انقلاب از میدان انقلاب تا چهارراه ولیعصر در مسیر غرب به شرق را مسدود اعلام کرده این است که شهروندان از میدان انقلاب مسیرهای جایگزین را انتخاب کنند و با ورود به این خیابان دچار مشکل نشوند اما در واقع تنها بخشی از این خیابان مسدود است. این در حالیست که اتوبوس های BRT از این مسیر عبور می کنند و شهروندان می توانند از اتوبوس های تندرو استفاده کنند.

کد خبر 1739913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha