به گزارش خبرنگار مهر، عباس رشیدی پیش از ظهر شنبه در همایش تکریم بازنشستگان با اشاره به اینکه صندوق بازنشستگی به سمت خودکفایی حرکت می کند، افزود: با توجه به اقداماتی که در این راستا صورت گرفته است به زودی شاهد تحقق این امر خواهیم بود.
وی در ادامه تعداد بازنشستگان استان کرمان را 41 هزار نفر عنوان و تصریح کرد: 298 بازنشسته نخبه در استان کرمان شناسایی شده اند.
رشیدی، بازنشستگان را سرمایه های گرانبهایی دانست و افزود: استفاده از تجربیات این عزیزان می تواند بسیار مثمر ثمر باشد.
این مسئول ادامه داد: وجه بازنشستگی که توسط بازنشستگان استان کرمان دریافت می شود 292 میلیارد تومان است.
رشیدی یادآور شد: از جمله اقدامات انجام شده توسط سازمان بازنشستگی می توان به ساخت خانه مهر بازنشستگان کرمان در بوستان مادر کرمان، پیگیری ساخت مجموعه ورزشی خانه سلامت بازنشستگان در بوستان شهید باهنر کرمان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم تا به بهترین نحو به بازنشستگان خدمت ارائه دهیم، افزود: باید تمامی اقشار جامعه، بازنشستگان را مورد تکریم قرار دهند.
نظر شما