سعید وزیری نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با توجه به هجمه های اخیر دشمنان به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) تصمیم گرفتیم با زبان هنر نسبت به محکوم کردن این اقدام ناپسند و تبیین بخشی از چهره ی واقعی خاتم پیامبران اقدام کنیم.
وی افزود: براین اساس مرکز سرود و آهنگهای انقلابی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین ساخت سرودی تحت عنوان " پیامبر مهربانی" را به عنوان دومین کار خود از بدو تاسیس این مرکز در دستور کار قرارداد.
وزیری نژاد تصریح کرد: شعر این سرود توسط محمد ارداقیان سروده شده و علی اصغر ارداقیان آهنگسازی آن را برعهده دارد.
این مسئول یادآورشد: در حال حاضر مراحل پیش تولید این کار در دستور کار قرار دارد و به محض آماده شدن در اختیار شهرداری قزوین و حتی دیگر ارگانها و سازمانها برای پخش در برنامه های مختلف قرار می گیرد.
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی همچنین از انتشار سرود پیامبر مهربانی در قالب نرم افزار و سی دی برای پخش در سراسر کشور به عنوان یک اثر هنری فاخر و توانمند خبر داد.
این مسئول عنوان کرد: پیش از این نیز مرکز سرود و آهنگهای انقلابی اولین کار خود را با سرود "همدلی" به منظور انعکاس بخشی از خدمات شهرداری قزوین به صورت پیام شهروندی انجام داده بود.
وزیری نژاد در ادامه از ساخت سومین سرود از تولیدات مرکز سرود خبر داد و گفت: به منظور گرامیداشت ایام اله دهه مبارک فجر ساخت سرود دیگری در این مرکز مدنظر قرار گرفته است که با انتخاب شعر و ساخت موسیقی به مرحله ضبط و اجرا خواهد رسید.
وی یادآورشد: یکی از اهداف این مرکز برای سال آتی ایجاد یک گروه سرود توانمند با بهره مندی از ابزار موسیقی و سازهای بادی و زهی و نیز استفاده از ظرفیت هنری قزوین برای پوشش برنامه های فرهنگی شهر خواهد بود.
وزیری نژاد گفت: ردیف بودجه مشخصی برای این کار در نظر گرفته شده است تا در بخش ساخت سرود و پوشش برنامه های فرهنگی به صورت زیربنایی اقدام شود.
نظر شما