پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۳۶

وزیری نژاد با مهر مطرح کرد:

سرود پیامبر مهربانی در قزوین ساخته می شود

سرود پیامبر مهربانی در قزوین ساخته می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین گفت: یه منظور معرفی چهره واقعی پیامبر اکرم(ص) سرود" پیامبر مهربانی" توسط مرکز آهنگ های انقلابی شهرداری قزوین ساخته می شود.

سعید وزیری نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با توجه به هجمه های اخیر دشمنان به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) تصمیم گرفتیم با زبان هنر نسبت به محکوم کردن این اقدام ناپسند و تبیین بخشی از چهره ی واقعی خاتم پیامبران اقدام کنیم.
 
وی افزود: براین اساس مرکز سرود و آهنگهای انقلابی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین ساخت سرودی تحت عنوان " پیامبر مهربانی" را به عنوان دومین کار خود از بدو تاسیس این مرکز در دستور کار قرارداد.
 
وزیری نژاد تصریح کرد: شعر این سرود توسط محمد ارداقیان سروده شده و علی اصغر ارداقیان آهنگسازی آن را برعهده دارد.
 
این مسئول یادآورشد: در حال حاضر مراحل پیش تولید این کار در دستور کار قرار دارد و به محض آماده شدن در اختیار شهرداری قزوین و حتی دیگر ارگانها و سازمانها برای پخش در برنامه های مختلف قرار می گیرد.
 
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی همچنین از انتشار سرود پیامبر مهربانی در قالب نرم افزار و سی دی برای پخش در سراسر کشور به عنوان یک اثر هنری فاخر و توانمند خبر داد.
 
این مسئول عنوان کرد: پیش از این نیز مرکز سرود و آهنگهای انقلابی اولین کار خود را با سرود "همدلی" به منظور انعکاس بخشی از خدمات شهرداری قزوین به صورت پیام شهروندی انجام داده بود. 
 
وزیری نژاد در ادامه از ساخت سومین سرود از تولیدات مرکز سرود خبر داد و گفت: به منظور گرامیداشت ایام اله دهه مبارک فجر ساخت سرود دیگری در این مرکز مدنظر قرار گرفته است که با انتخاب شعر و ساخت موسیقی به مرحله ضبط و اجرا خواهد رسید.
 
وی یادآورشد: یکی از اهداف این مرکز برای سال آتی ایجاد یک گروه سرود توانمند با بهره مندی از ابزار موسیقی و سازهای بادی و زهی و نیز استفاده از ظرفیت هنری قزوین برای پوشش برنامه های فرهنگی شهر خواهد بود.
 
وزیری نژاد گفت: ردیف بودجه مشخصی برای این کار در نظر گرفته شده است تا در بخش ساخت سرود و پوشش برنامه های فرهنگی به صورت زیربنایی اقدام شود.
کد خبر 1739990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha