پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۱:۲۶

گردشگری هوایی دوباره رونق می‌گیرد

گردشگری هوایی دوباره رونق می‌گیرد

یک مدرس گردشگری گفت: افزایش نرخ بلیت هواپیما در یک مدت کوتاهی باعث افت سفرهای هوایی می شود اما بعد از مدتی مردم به نرخ جدید عادت می کنند.

ابراهیم زاهدی به خبرنگار مهر گفت: نمی توانیم بگوییم چون بلیت هواپیما گران شده است پس ما سفر نکنیم و یا اینکه از امکانات دیگر سفر بهره نبریم. سفر با وسایل شخصی و قطار نیز انجام می شود اما ممکن است در یک مدت کوتاهی سفرهای با هواپیما کاهش پیدا کند اما تعداد مسافران قطار مطمئنا زیادتر خواهد شد.

وی گفت: گران شدن بلیت هواپیما باعث می شود که مدتی تعداد سفرها کاهش یابد اما دوباره وضع به صورت سابق در می آید.

زاهدی گفت: گران شدن بلیت هواپیما تاثیر خود را روی سفرهای داخلی و خارجی و کاهش آنها خواهد گذاشت اما چون جامعه نیاز به سفر دارد پس از مدتی به نرخ جدید در درازمدت عادت می کنیم.

این کارشناس گردشگری ادامه داد: شاید تا یک ماه مردم سفرهای غیر ضروری خود را به تعویق بیاندازند اما بعد از آن مجبور می شوند دوباره سفر کنند با این حال در سفرهای هوایی کلاس های پروازی مختلف با رده های قیمتی  وجود دارد.

زاهدی ادامه داد: گران شدن بلیت هواپیما در موقع مناسبی انجام شد چرا که اکنون در ماههای آبان و آذر تا زمان عید مردم کمتر به سفر می روند و اما مردم اواخر سال گذشته درست در زمان سفرهای نوروزی  با افزایش قیمت بلیت مواجه شدند اما اکنون در این فصل مردم کمتر به سفر می روند. بنابراین اگر این اتفاق  در زمان عید می افتاد شاید بسیاری از آژانس ها ورشکست می شدند.

کد خبر 1740170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha