پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۷:۲۹

کار برداشت محصول خرما از نخلستان‌های هرمزگان به پایان رسید

کار برداشت محصول خرما از نخلستان‌های هرمزگان به پایان رسید

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیر باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با پایان یافتن کار برداشت خرما در این استان، میزان تولید این محصول حدود 150 هزار تن برآورد می‌شود که شامل ارقام مختلف خرما است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حمزه بهاری بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سطح زیر کشت نخیلات استان 36 هزار هکتار است که از این سطح 41 درصد ارقام درجه یک و 39 درصد ارقام درجه دو را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: کار برداشت خرما در استان هرمزگان پنج ماه است که از نیمه دوم خردادماه ماه با برداشت ارقام زودرس مانند آل‌مهتری شروع می‌شود و آخر آبان ماه با برداشت رقم پیارم و هلیلی پایان می‌یابد.

بهاری تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت خرمای استان به شهرستان میناب با حدود 12 هزار و500 هکتار با تولید نزدیک به 52 هزار تن و رودان با هشت هزار و 270 هکتار و حاجی آباد با چهار هزار و 187 هکتار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهارداشت: بیش از 10 هزار تن خرما به کشورهای آسیا میانه، مالزی، روسیه، امارات متحده و برخی از کشورهای اروپایی صادر شده است.

این مسئول یادآور شد: در سال گذشته سطح زیر کشت این نخیلات 32 هزار هکتار با برداشت 145 هزار تن که با توجه به کاشت نهال کشت بافت، پاجوش مرغوب، توسعه واصلاح نوسازی باغات و هرس و تکریب شاهد افزایش سطح زیر کشت و تولید بوده ایم.

در استان هرمزگان بیش از 40 رقم خرما وجود دارد، بیشترین ارقام تولیدی در مناطق مختلف استان شامل مرداسنگ، زرد، خنیزی‌، کریته‌،آل‌مهتری، زرک، مضافتی، هلیلی، خاصویی، شاهانی، پیارم و سایر ارقام است که رقم پیارم به طور عمده در منطقه حاجی آباد کشت شده و از کیفیت بالا و ارزش صادراتی برخوردار است.

کد خبر 1740239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha