حمید رضانجفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: محور شیفت آببر فومن 90 کیلومتر طول دارد و بهره برداری از آن نقش مهمی در توزیع بار ترافیکی جاده قزوین رشت خواهد داشت.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان طارم گفت: استان زنجان به دلیل قرار گرفتن در کریدور شمال و شمال غرب و گردشگر پذیر بودن از مناطق پر ترافیک کشور است و این محور نقش مهمی در بار ترافیکی آزاد راه قزوین رشت در قسمت منجیل رود بار خواهد داشت.
نجفی اهمیت اجرای این پروژه را کاهش طول مسیر و کاهش مصرف سوخت و کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی و توزیع بار ترافیکی آزاد راه قزوین رشت به ویژه در قسمت امامزاده هاشم رشت بیان کرد و افزود: پروژه احداث محور آببر شیفت فومن به طول 90 کیلومتر از مصوبات سفر رئیس جمهور به گیلان است و از منابع ملی تامین می شود.
وی اعتبار پیش بینی شده از سوی معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری به این طرح را پنج میلیارد و 500 میلیون تومان در سال های 90 و 91 اعلام کرد.
رئیس اداره شهرسازی شهرستان طارم تاکید کرد: با اجرای این طرح مسیر ارتباطی زنجان با گیلان کوتاه تر می شود و هزینه ها نیز تا حدی بسیاری کاهش پیدا می کند.
نجفی با بیان اینکه اجرای این طرح کمک شایانی به جذب گردشگر برای استان می کند افزود: این امر در کاهش مسافت و کوتاه تر شدن مسیر استان های شمال غرب با استان گیلان دریای خزر و بند ر انزلی در شمال کشور می شود و با انجام این طرح طارم از بن بست خارج خواهد شد و از دیگر مزایای این طرح جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر اعلام کرد.
وی افزود: انجام این طرح شکوفایی و رونق اقتصادی را در شهرستان طارم و فومن به دنبال خواهد داشت.
نظر شما