پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۱۷

در رقابت های کشوری/

کونگ فوکار خراسان شمالی قهرمان جوانان کشور شد

کونگ فوکار خراسان شمالی قهرمان جوانان کشور شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت کونگ فوی خراسان شمالی گفت: کونگ فوکار این استان در رقابت های کونگ فوی قهرمانی کشور به مقام قهرمانی رده سنی جوانان دست یافت.

امین پاک نهاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در پایان رقابت های کونگ فو سبک کمپوی قهرمانی کشور که به میزبانی قم برگزار شد، رزمی کار خراسان شمالی در رده سنی جوانان با غلبه بر تمامی حریفان قهرمان شد.

وی افزود: در این مسابقات صالح معشوق در وزن 75- کیلوگرم رده سنی جوانان با غلبه بر نمایندگان استان های کهکیلویه و بریر احمد و قم به مقام قهرمانی وزن خود دست یافت.

رقابتهای کونگ فو قهرمانی کشور با حضور تیم هایی از سراسر کشور به میزبانی استان قم به مدت دو روز در سالن محل شهید رضائیان مجموعه ورزشی شهید حیدریان قم برگزار شد.

در این رقابت ها که در چهار رده ی سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار شد حدود 400 ورزشکار در اوزان مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند.

سبک کمپو رشته رزمی کونگ فو، اولین سبکی است که در ایران ابداع و از سال ۱۳۶۲ شروع به فعالیت کرده و هم اکنون به عنوان یکی از سبک های رسمی فدراسیون کونگ فو در تمامی استان های کشور و چند کشور خارجی فعالیت می نماید.

بنیانگذار این سبک علی اسکندری از پیشکسوتان ورزش کشور و دارنده ده مدال طلا از مسابقات قهرمانی کشور و بین المللی و چندین دوره کسب عنوان ستاره مسابقات بین المللی است.

کد خبر 1740555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha