پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۱:۵۳

نوروزی خبر داد؛

پاداش مالی در انتظار سربازان کشف کننده موادمخدر در زندان ها

پاداش مالی در انتظار سربازان کشف کننده موادمخدر در زندان ها

معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: سربازانی که بتوانند در زندان مواد مخدر کشف کنند، پاداش معنوی و مالی می گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار بهرام نوروزی در مراسم پایان دوره آموزشی سربازان مرکز آموزشی شهید کچویی کرج  که به‌منظور آموزش سربازان در سازمان زندان‌ها صورت گرفته بود، گفت: راه‌اندازی این مرکز آموزشی تاکنون توانسته به حفظ و حراست از زندان‌ها، کنترل زندانیان و متهمان کمک کند و بسیار اثرگذار باشد.

وی تعامل و ارتباط میان سازمان زندان‌ها و نیروی انتظامی را خوب ارزیابی کرد و افزود: این تعاملات را می‌توان در اقدامات پیشگیرانه، ارائه آموزش‌های لازم، مشارکت سازمان‌های مختلف در جهت کنترل شدید ورود مواد مخدر و برخورد و مقابله با این پدیده شوم در کنترل و بازرسی ملاقات‌ها، وسایل و اقلام زندانیان مشاهده کرد و در طول این مدت نیز کشفیات خوبی در سازمان زندان‌ها صورت گرفته است.

معاون مقابله با عرضه ستاد در ادامه، خطاب به سربازان این مرکز بیان کرد: اگر فردی از شما، در هنگام ورود زندانیان و کنترل و بازرسی وسایل و اقلام آنان، موفق به کشف مواد مخدر شود، در همان لحظه به وی پاداش معنوی و مالی اعطا می‌شود؛ چرا که این اقدام سریع و به‌موقع در سطح کشور، انگیزه افراد را در خدمتگزاری بیشتر می‌کند.

نوروزی افزود: باید برای افرادی که قصد آلوده کردن محیط زندان دارند، پرونده تشکیل و اشد مجازات برای آنان لحاظ شود و اگر خلاء‌ قانونی در این خصوص باشد، ستاد مبارزه با مواد مخدر آمادگی لازم را برای همکاری و سیر مراحل تصویب قوانین دارد.

وی با بیان اینکه نباید زحمات مربیان و مشاوران آموزشی، پزشکان و هزینه‌های دارویی و درمانی که به‌منظور سالم‌سازی و بازگشت زندانیان و محکومان صورت می‌گیرد، به هدر رود، گفت: ما مقابله جدی را در حوزه مبارزه با مواد مخدر با سازمان زندان‌ها در سراسر کشور اجرا می‌کنیم و به دقت برخورد می کنیم.

نوروزی بیان کرد: افرادی که در محیط و محله نامناسب بزرگ می‌شوند، با دوستان ناباب رفت و آمد دارند و از مربی و آموزش درستی برخوردار نیستند، طبیعتاً دچار برخی گرفتاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی می‌شوند، اما باید به این نکته توجه داشت که اینها انسان‌هایی هستند که دچار خطا و لغزش شده‌اند و باید برای بازسازی آنها از دانشگا‌هیان، مشاوران، مددکاران و جامعه‌شناسان کمک گرفت و حتی برای هر فردی، یک مشاور تعیین کرد تا بتواند با صحبت کردن و آموزش‌های مناسب، وی را از درون متحول کند و به جامعه برگرداند و این یکی از اقدامات مهمی است که می‌توان در حوزه درمان انجام داد.
 

 

کد خبر 1740736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha