به گزارش خبرگزاری مهر، تعدادی از نخستین خریداران تبلت سرفیس (Surface) که توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده مشکلاتی را در رابطه با شکاف و مشخص شدن سیمهای داخلی صفحه پوشش لمسی تبلت سرفیس گزارش کرده اند که تنها ظرف چند روز پس از استفاده رخ داده است.
صفحه لمسی تبلت مایکروسافت که شکاف برداشته است
یک تبلت دیگر با یک شکاف که تنها چند روز پس از استفاده ایجاد شده است
یکی از خریداران در تالار گفتگوی مربوط به این محصول نوشته است: پوشش لمسی تبلت من درمیانه قسمتی که به صفحه نمایش متصل شده درحال جدا شدن است و لایه رویی نیز شل و ناهمواره شده است. نگرانم که با استفاده بیشتر وضعیت این خرابی بیشتر می شود.
این نقص در تمام موارد یکسان است، پوشش لمسی تبلت مایکروسافت که دارای یک صفحه کلید است در قسمت شکاف دارای نقص است.
مشخص نیست که آیا مشکلات صفحه سرفیس در نتیجه ساخت بد است و بخشی از مشکلات بزرگتری است که با استفاده های بیشتر از این دستگاه در دوره های زمانی طولانی تر نمایان می شود.
حقیقت این است که کاربران آمریکایی و بریتانیایی مشکلات مشابهی را درباره صحفه لمسی سرفیس منعکس کرده اند.
خریداران سرفیس تصاویری از نقص این دستگاه جدید را در اینترنت منتشر کرده اند
کاربران همچنین گزارشهایی درباره سوء عملکرد صدای این تبلت را منعکس کرده اند.
تاکنون مایکروسافت درباره این چند گزارش درباره نقص دستگاه اظهار نظر نکرده است.
این درحالی است که یک سخنگوی مایکروسافت در گفتگو با سی نت اظهار داشته است که این شرکت تلاش خود را برای ارائه محصولات دارای کیفیت عالی به مصرف کننده انجام می دهد. ما با بخش عملیات پشتیبانی از مصرف کنندگان قرارداد فعالی داریم و از نمونه های جزئی نقص مطلع هستیم. مشتریان می توانند برای مطرح کردن پرسشهای خود با بخش پشتیبانی مشتریان مایکروسافت تماس حاصل کنند.
تبلت سرفیس روز 25 اکتبر (4 آبان) در نشست مطبوعاتی در نیویورک به نمایش گذاشته شده است
سرفیس با قیمت 500 دلاری به فروش می رسد و می توان حافظه آن را ارتقا داد. پوشش لمسی این تبلت به تنهایی 80 دلار است و مایکروسافت برای تعویض پوششهای لمسی از کاربران هزینه اضافی دریافت نمی کند.
این تبلت از روز 16 اکتبر (25 مهر) پیش فروش شد و مایکروسافت امیدوار است که میلیونها دستگاه از این تبلت را به فروش برساند.
نظر شما