پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۷:۴۹

یوسف تبار خبر داد:

معرفی برترین های مسابقات قرآنی استان سمنان

معرفی برترین های مسابقات قرآنی استان سمنان

سمنان- خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از معرفی برترین های سی و پنجمین دوره مسابقات قرآنی این اداره کل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی یوسف تبار ظهر یکشنبه در حاشیه برگزاری اختتامیه سی و پنجمین دوره مسابقات حفظ، قرائت و ترتیل اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان به خبرنگاران گفت: در این دوره از مسابقات که در  دو حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) و حسینه سید الشهدا (ع) دامغان برگزار شد، نفرات برتر این دوره از مسابقات خود را برای شرکت در مسابقات کشوری محک زدند.

وی بیان کرد: 320 نفر در دو مقطع سنی شکوفه ها و بزرگسالان در این دوره از مسابقات شرکت داشتند و در رشته های حفظ کل، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ پنج جزء، قرائت و ترتیل به رقابت پرداختند.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان تصریح کرد: از میان شکوفه های دختر شرکت کننده در این مسابقات در رشته حفظ پنج جزء، کوثر خیرخواه، مبینا گلستانی و یلدا مفتون از سمنان مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

یوسف تبار برترین های حفظ 10 جزء را به ترتیب مقام اول تا سوم فاطمه رفیعیان، فاضله پیشوان، ندا احسانی از سمنان معرفی کرد و افزود: در رشته حفظ 20جزء  نیز شیما یزدانی ، منصوره آقا حسنی و ملیکه نیکدل همگی از سمنان حائز مقام های اول تا سوم شدند.

وی ادامه داد: در حفظ کل نرجس سعدالدین، مهسا درویشیان و محبوبه عمادی و در رشته ترتیل شکوفه ها مهشید فرمند از سمنان، مریم بیاری و زهرا کریمی از شاهرود به ترتیب مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

یوسف تبار یادآور شد: در بخش قراء شکوفه های دختر نیز الناز همتی از سمنان، فریده باباحجیان از شاهرود و فاطمه خواری از سمنان حائز رتبه های برتر این رشته شدند.

مسئول فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان برترین های حفظ پنج جزء شکوفه های پسر را به ترتیب مقام  محمد یونسیان و سیدمهدی امیر فخری از شاهرود و یاسین قوضوهی از سمنان معرفی کرد و ابراز داشت: در حفظ 10 جزء نیز علی رضا صداقتی از دامغان اول ، محمد یزدانی از سمنان دوم شدند.

وی همچنین گفت: سید مهدی حسینی پور از دامغان و مسعود کریمی از شاهرود نفرات برتر قرائت شکوفه ها و امیرحسین  لسانی از دامغان، محسن خطیبی از سمنان و علی نباتی از دامغان رتبه های اول تا سوم ترتیل شکوفه ها را از آن خود کردند.

یوسف تبار نفرات برتر بزرگسالان خواهر شرکت کننده در این مسابقات در حفظ کل را زهرا موذن نژاد از دامغان، زینب شاطری از شاهرود و فهیمه جهانشیر از سمنان معرفی کرد و افزود: در حفظ 20 جزء بزرگسالان نیز سمیه جعفری از شاهرود، زهرا ژرفی از دامغان، عطیه تبیانیان از سمنان حائز رتبه های برتر شدند.

معاون امور فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان نفر برتر رشته حفظ 10 جزء را زهرا حافظی از سمنان معرفی و تصریح کرد: در ترتیل بزرگسالان نیز فهیمه گلپایگانیان از سمنان، زهرا جعفری از شاهرود و فاطمه زهرا نادعلیان از مهدیشهر و در قرائت بزرگسالان فاطمه خدابخشیان از شاهرود، مهدیه اسماعیل پور و مریم زیاری سمنان رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

وی نفرات برتر حفظ کل بزرگسالان برادر را سجاد واعظی از سمنان و محمد تقی سعدالدین از سمنان و همچنین عبدالحسین صالحی از شاهرود معرفی و تصریح کرد: در حفظ 20 جزء نیز امین شغلی از سمنان و در 10 جزء رسول طرفی از شاهرود و مرتضی شغلی از سمنان حائز رتبه های برتر شدند.

یوسف تبار در پایان حسین دهقان از دامغان، هوشنگ سلیمی از شاهرود و محمد اسماعیل آریامنش از سمنان را رتبه های برتر قرائت بزرگسالان دانست و اظهار داشت: در رشته ترتیل نیز امیرحسین خیر اندیش از دامغان اول، محمدطوسی و محمود روحی از شاهرود به مسابقات کشوری راه یافتند.

کد خبر 1741063

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha