به گزارش خبرگزاری مهر، دو دونده استان سمنان به منظور درخشش در بین دوندگان برتر جهان به رقابت های بین المللی استامبول در ترکیه اعزام شدند.
این رقابت ها با حضور برترین های جهان در رشته دوومیدانی برگزار می شود.
رضا بهزادی و خورشیدی از استان سمنان به این رقابت ها اعزام شده اند.
بهزادی در دوی نیمه ماراتن 21 کیلومتر و خورشیدی در دوی ماراتن 42 کیلومتر به رقابت می پردازد.
ورزشکاران دوومیدانی کشور به مسابقات بزرگسالان دوی ماراتن استانبول که در سطح کیفی و کمی بالایی برگزار می شود، اعزام شدهاند.
این مسابقات در رده سنی بزرگسالان و در مسافت هشت، 15 و 42 کیلومتر برگزار میشود.
حضور گسترده کشورهای مختلف در این مسابقات یکی از نکات مهم است به طوریکه 132 کشور مختلف ورزشکاران خود را به این مسابقات اعزام کردهاند.
20 هزار دونده در این مسابقات حضور دارند و در مسافتهای مختلف به رقابت میپردازند.
رقابت های فوتسال جام ولایت در شاهرود آغاز شد
رقابت های فوتسال جام ولایت با شرکت 12 تیم عصر امروز در حوزه بسیج مساجد و محلات علی ابن ابیطالب(ع) شاهرود آغاز شد.
عباس اربابمجنی، مسئول برگزاری رقابت های فوتسال جام ولایت در شاهرود با اشاره به برگزاری این مسابقات به مناسبت هفته بسیج گفت: با توجه به تقارن هفته بسیج با ماه محرم، این مسابقات قبل از آغاز هفته و تحت عنوان جام ولایت آغاز شده است و تا اول آذر ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه 12 تیم در این مسابقات حضور دارند، گفت: از هر پایگاه مقاومت بسیج، یک تیم در این دوره از مسابقات شرکت کرده اند.
مسئول برگزاری رقابت های فوتسال جام ولایت در شاهرود افزود: این تیم ها به صورت گروهی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و در نهایت با برگزاری مسابقات حذفی، قهرمان مسابقات معرفی می شود.
ارباب مجنی هدف از برگزاری این مسابقات را گرامیداشت هفته بسیج عنوان کرد و افزود: حفظ روحیه نشاط و آمادگی بسیجیان، ترویج فرهنگ ورزش همگانی سالم و نظاممند از دیگر اهداف این دوره از مسابقات است.
مسئول برگزاری رقابت های فوتسال جام ولایت در شاهرود ادامه داد: تیم برتر این دوره از مسابقات به مسابقات ناحیه ای بسیج راه خواهد یافت.
انحلال تیم فوتبال پیروزی گرمسار
مدیرعامل باشگاه پیروزی گرمسار از انحلال این تیم پس از 44 سال فعالیت ورزشی در رده های مختلف سنی خبر داد.
علیرضا طاهری گفت: انحلال این تیم را در نامه ای به فدراسیون و هیات فوتبال استان سمنان اعلام کرده است.
وی با بیان اینکه این تیم در حال حاضر در رده نوجوانان و جوانان قهرمان استان سمنان است و از قدیمی ترین تیم های ورزش فوتبال این استان به شمار می رود در مورد دلایل این اقدام گفت: بی اعتنایی و بدقولی مسئولان مهمترین عامل در انحلال این تیم است.
مدیرعامل باشگاه پیروزی گرمسار با بیان اینکه تمامی هزینه های این تیم به صورت شخصی تامین شده است گفت: در سال 91 از جیب شخصی 750 میلیون ریال برای اداره این تیم هزینه کرده ام.
طاهری همچنین ضمن بیان اینکه تیم پیروزی گرمسار هم اکنون در لیگ دسته سه فوتبال کشور نیز حضور دارد، اظهار داشت: این تیم در هفته آینده با تیم خزر محمودآباد در این شهر دیدار دارد.
وی با خودداری از بیان دیگر دلایل انحلال این تیم تصریح کرد: دلایل کلی در آینده بیان خواهد شد.
نظر شما