پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۷:۱۹

برای نخستین بار/

فیلم سینمایی " قصه ها " در نوشهر اکران شد

فیلم سینمایی " قصه ها " در نوشهر اکران شد

نوشهر - خبرگزاری مهر: فیلم سینمایی قصه ها، نخستین بار در کشور در نوشهر اکران شد.

میثم زندی مدیر موسسه فرهنگی نیما در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در آستانه برگزاری سومین جشن شب نیما در نوشهر، فیلم سینمایی قصه ها آخرین ساخته سینمایی رخشان بنی اعتماد بانوی فیلمساز و کارگردان کشورمان در نوشهر اکران شد.
 
وی افزود: این فیلم تاکنون در هیچ نقطه ای از کشور به نمایش درنیامده و نوشهر اولین شهر در کشور بوده که میزبان اولین اکران فیلم سینمایی قصه ها بود و این یکی از روزهای خوب این شهرستان در عرصه فرهنگ و هنر و سینما بود که رقم خورد.
 
زندی افزود: این فیلم با موافقت خانم رخشان بنی اعتماد، سازنده این اثر سینمایی بصورت خصوصی در سالن اجتماعات اداره کل بنادر و کشتیرانی نوشهر اکران شد.
 
زندی بیان داشت: در مراسم اکران این فیلم جمعی از هنرمندان مازندران و کشور نیز حضور داشتند که در پایان نیز درجلسه نقد و بررسی این اثر فاخر بانوی فیلمساز و کارگردان شکورمان شرکت کردند.
 
وی عنوان کرد: اعضای شرکت کننده در جلسه نقد و بررسی فیلم قصه ها آخرین ساخته بنی اعتماد، نظرات و دیدگاههای خود را بیان و این فیلم را نقد کردند.

کد خبر 1742134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha