به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، اسكروتون اضافه مي كند هرچند حقوق انساني چند سده اي است به يكي از پرچالش ترين حوزه هاي بشري تبديل شده اند اما هنگامي كه سخن از حقوق حيوانات مي گوييم ما با موانع جدي تري روبرو خواهيم شد و حل اين موانع البته محتاج توجه متخصصان علوم و معارف گوناگون چون دامپزشكان و حيوان شناسان تا متخصصان حقوق و ديگر حوزه هاي علوم انساني است.
با اين همه، اسكروتون باور دارد كه نمي توان آن گونه كه براي انسانها حقوقي را تعريف مي كنيم براي حيوانات اين كار را صورت دهيم اما بايد مفهومي را تحت عنوان " اخلاق مواظبت از حيوانات" تعريف كنيم. بدين گونه اسكروتون كه به مخالفت با جريانات مسلط فكري زمانه خود شهره است سعي مي كند راه و مشي خود را از مدافعان حقوق حيوانات جدا كند .
نشريه ايندپندنت تحليل را به مواضع اسكروتون و ديگر متخصصان حقوق حيوانات اختصاص داده است و اين نشان از اهميت اين بحث بخصوص در جامعه غربي دارد كه نسبت انسانها با حيوانات ويژگيهاي خاصي را دارا شده است و حيوانات در زندگي انسان غربي بسي جايگاه دارند.
نظر شما