پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۳۵

حجت الاسلام محمودی:

عاشورا روز مانور شیعه در محضر امام زمان(عج) است

عاشورا روز مانور شیعه در محضر امام زمان(عج)  است

ورامین – خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران گفت: عاشورا روز شکوه عشق و مانور شیعه در محضر امام زمان(عج) است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ورامین صبح سه شنبه با حضور آیت الله سید مرتضی محمودی نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه ورامین و رئیس شورای فرهنگ عمومی، حجت الاسلام سید محسن محمودی امام جمعه موقت ورامین و اعضای شورای فرهنگ عمومی و رؤسای ادارات و نهادهای شهرستان در بیت آیت الله محمودی برگزار شد.

هیئت عزاداری دانشجویی در ورامین تشکیل شود

حجت الاسلام سید محسن محمودی در این جلسه شکل گیری برخی هیئات خاص را بسیار مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: شرکت جوانان و نوجوانان در عزاداریها و آشنایی با فرهنگ قیام حسینی(ع) بسیار پر اهمیت است، سال گذشته هیئت عزاداری دانش آموزی در ورامین راه اندازی شد که بسیار مورد استقبال واقع شد.

وی افزود: امسال نیز اگر بتوانیم، هیئت عزاداری دانشجویی را راه اندازی خواهیم کرد که دانشجوها و اقشار جوان جامعه در آن شرکت کنند که هم بسیار مؤثر و مفید است و هم اینکه با استقبال مناسب دانشجویان مواجه خواهد شد؛ در این هیئت هم استادان دانشگاه، هم دانشجویان و هم مردم عادی شرکت می کنند و جمعی با فکر جوان و پویای جامعه شکل گیرد.

از انشعاب هیئات نگرانیم

امام جمعه موقت ورامین سپس یکی از آفتهای عزاداری را انشعاب هیئات دانست و اظهار داشت: یکی از موارد مهم در عزاداری، شکوه عزاداری است، از انشعاب هیئات نگران هستیم، روز عاشورا روز مانور شیعه در محضر امام زمان(عج) است، شکوه عزاداری دشمن شکن است، عاشورا روز شکوه عشق است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات موجود این است که در روز عاشورا یا هیئتی بیرون نمی آید و یا دیر بیرون می آید،این است که شکوه و عظمت عزاداری در روز عاشورا کم دیده می شود، لازم است شورایی مخصوص هیئات تشکیل شود تا خود هیئتها این هماهنگیها و انسجام فیمابین را مدیریت کنند و در روز عاشورا در مکانی مانند میدان امام حسین(ع) گرد هم آمده و یکپارچه به عزاداری بپردازند.

کد خبر 1742767

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha