شهلا میرگلوی بیات در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که لایحه تامین امنیت زنان از سوی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در حال پیگیری است گفت: قرار است به زودی این لایحه در فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز مورد بررسی قرار گیرد تا با بررسیهای بیشتر تبدیل به لایحه پخته ای شود و از طریق دولت برای تصویب به مجلس ارائه شود.
وی ادامه داد: لایحه تامین امنیت زنان دو سه سالی است که در حال بحث و بررسی است و پیش از این نیز یکی دو نشست کارشناسی در فراکسیون زنان به منظور بررسی های اولیه این طرح برگزار شده و اکنون فراکسیون در انتظار ارائه این لایحه از سوی مرکز امور زنان است و به محض آن که این لایحه را به فراکسیون زنان ارائه دهند، مراحل بررسی آن آغاز می شود تا در اسرع وقت به تصویب برسد چرا که لایحه ای است که مدتها است در دستور کار قرار دارد.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در تدوین این لایحه باید تمامی جوانب در نظر گرفته شود چرا که شورای نگهبان با لوایحی که دارای بار مالی برای دولت است مخالفت می کند و از این رو باید توجه داشت در لایحه تامین امنیت زنان مواردی که بار مالی به دولت تحمیل می کند مورد دقت قرار گیرد.
میرگلوی بیات تصریح کرد: لایحه های مرخصی زایمان و بیمه زنان خانه دار نیز در قالب لایحه تامین امنیت زنان مورد بررسی و بحث قرار می گیرد.
پیش از این معاون سرمایههای اجتماعی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری از ارسال لایحه "تامین امنیت زنان"» در هفته جاری در کارگروه حقوقی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری به منظور بازبینی نهایی و برای تصویب به هیات دولت خبر داده بود.
لایحه "تامین امنیت زنان" با اهداف تحکیم و تقویت نظام خانواده و تامین حقوق و امنیت زنان، دو رویکرد اصلی حمایت از زنان قربانی و در معرض خشونت و پیشگیری از خشونت علیه زنان را دنبال میکند.این لایحه در پنج فصل تنظیم شده که به کلیات و مفاهیم، جرایم و مجازاتها، آیین دادرسی، تشکیلات و تدابیر حمایتی و پیشگیرانه و سایر مقررات میپردازند.
نظر شما