به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روزنامه تايمز، بيل كلينتون رييس جمهور سابق آمريكا و ديك چني معاون رييس جمهور كنوني اين كشور روز گذشته به اجتماع هزاران نفر از مردمي كه به مناسبت دهمين سالگرد بمب گذاري اوكلاهما گردهم جمع شده بودند پيوستند و با اين حركت خود اعلام كردند كه هنوز از حملات تروريستي به خاك آمريكا مي هراسند.
اجتماع كنندگان در لحظه اي كه ساختمان اصلي اوكلاهما تخريب شده بود لحظاتي سكوت كردند و اف بي آي نيز هشدار داد كه هنوز احتمال تهديدهاي تروريستي از سوي افراطيون آمريكا از بين نرفته است وما بايد بيش از پيش از خاك آمريكا مراقبت كنيم .
در سالگرد حادثه اوكلاهما كه 168 تن از مردم اين شهر كشته شدند، 1600 تن از مردم و مقامات در كليساي اوكلاهما گردهم آمدند و هزاران تن نيز بيرون از كليسا ايستادند و درخواست كردند كه دولت آمريكا با ارتش اين كشور همكاري نزديك تري داشته باشد تا حوادثي همچون حادثه اوكلاهما بار ديگر تكرار نگردد.
تا پيش از اين حادثه كه در 19 آوريل 1995 رخ داد مردم و دولت آمريكا گمان نمي كردند چنين حركتي از قتل عام توسط هموطنانشان رخ دهد.
درپي ايجاد اين حادثه دولت آمريكا فقط دو تن را دستگير كرد كه يكي از طرفداران ارتش و ديگري دستيار وي بود و هر دو از مخالفان سرسخت دولت به حساب مي آمدند.
بيل كلينتون كه در اين مراسم حضور يافته بود، ضمن ابراز اميدواري براي عدم تكرار چنين حوادثي اعلام كرد: اگر چه تعداد حوادثي همچون اوكلاهما در آمريكا بسيار كم اتفاق مي افتد، اما مهم اين است كه ما به خاطر داشته باشيم گروههاي تروريستي در داخل آمريكا هم حضور دارند و ما بايد آنها را تحت شناسايي قراردهيم و آنان را بازجويي كنيم.
در سالروز حادثه بمب گذاري اوكلاهما عنوان شد:
هراس كاخ سفيد از تروريست هاي آمريكايي
برخي از منابع رسمي كاخ سفيد در مراسم سالروز حادثه اوكلاهما حضور يافتند و اعلام كردند از تروريست هايي كه در آمريكا پرورش مي يابند مي هراسند.
کد خبر 174358
نظر شما