پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۳۰

مقوم:

70 درصد سایتهای BTS تلفن همراه یزد به سوئیچ جدید متصل شد

70 درصد سایتهای BTS تلفن همراه یزد به سوئیچ جدید متصل شد

یزد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد گفت: در راستای توسعه شبکه تلفن همراه استان یزد، در عملیاتی 70 درصد سایتهای BTS استان توسعه و به روز رسانی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی مقوم در بازدید معاون استاندار یزد از مجتمع مخابراتی شهید صدوقی یزد اظهار داشت: عملیات به روز رسانی سایتهای BTS تلفن همراه از چندی پیش در استان یزد آغاز شده و در حال حاضر 70 درصد از این سایتها به سوئیچ جدید متصل شده است.

وی بیان داشت: در فاز اول این عملیات، 471 تلفن همراه روزآمد شد و بقیه تلفن ها نیز در فاز دوم این پروژه به روز رسانی خواهد شد.

مقوم عنوان کرد: در حال حاضر بیش از 992 هزار و 232 مشترک تلفن همراه در شهرستان یزد مشغول به کار است و ضریب نفوذ در این شهرستان 91 درصد است.

وی استان یزد را از استانهای پیش رو در زمینه ضریب نفوذ تلفن همراه همچنین به روز رسانی سایت های BTS تلفن همراه در کشور خواند.

کد خبر 1743753

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha