پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۵۶

لایحه پیشگیری از وقوع جرم در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام

لایحه پیشگیری از وقوع جرم در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام

رئیس قوه قضائیه گفت: لایحه پیشگیری از وقوع جرم فراز و نشیبهایی داشته و خودم در کمیسیون قضایی مجمع توضحاتی دادم اما اکنون این لایحه مهم آماده رفتن به صحن مجمع تشخیص است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله صادق آملی لاریجانی صبح پنجنشبه در نشت روسای دادگستری و دادستانهای کل کشور با اشاره به محدود بودن بودجه دستگاه قضایی گفت: اگر قرار است بودجه‌ای از دستگاهی کم شود باید متناسب با همه دستگاه‌ها این کاهش رخ دهد. گاهی وقت‌ها در دستگاه قضایی ساختمانی ساخته می‌شود اما برای 50 میلیون تومان تجهیز آن دچار کمبود بودجه هستیم که البته من این موضوع را در جلسات خصوصی و غیرخصوصی هم تذکر داده‌ام.

بودجه قوه قضائیه به جیب من نمی رود

وی گفت: مسئولان باید به این مطلب برسند که بودجه دستگاه قضائی به جیب رئیس قوه و مسوولان آن نمی‌رود بلکه برای بهبود کیفیت کاری که به مردم ارائه می‌شود هزینه خواهد شد.
 
رئیس قوه قضائیه گفت: گاهی ساختمانی تا 95 درصد پیش رفته و در حال افتتاح است ولی برای 5 درصد باقی مانده کم لطفی می کنند و بودجه نمی دهند.
 
آملی لاریجانی همچنین با گلایه از برخی مطاب نوشته شده و برخی مکتوبات در زمینه پیشگیری از وقوع جرم گفت: به ما نسبت ناروا می‌دهند که کار پیشگیری از وقوع جرم را زمین گذاشته‌ایم در حالی که ظرف سه سال گذشته برای اولین بار معاونت پیشگیری از وقوع جرم در دستگاه قضایی راه‌اندازی شده است.
 
وی گفت: باید به این نکنه توجه داشت در زمینه پیشگیری از وقوغ جرم فقط دستگاه قضایی مسوول نیست و برخی دستگاه‌ها و سازمانهای دیگر هم مسئولیت به عهده دارند. البته لایحه پیشگیری از وقوع جرم فراز و نشیبهایی داشته و خودم در کمیسیون قضایی مجمع توضحاتی دادم و هم اکنون این لایحه مهم آماده رفتن به صحن مجمع تشخیص است.
کد خبر 1744376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha