به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یدالله تقوی نیا ظهر پنج شنبه در دیدار اعضای هیئت امنای برخی مساجد شهرستان سمنان در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، ضمن اشاره به این که مسیر حرکت هیئات مذهبی باید عقلانیت و مشرعیت و مدیریت آن بر مبنای دین و معارف اسلامی باشد، افزود: فعالیت و کار در هیئت باید بر اساس دوستی، محبت و احترام بوده و از هر گونه تنش، اختلاف و اعمال سلیقه فردی و شخصی در تصمیمات و برنامه های هیئت خود داری شود.
وی خاطر نشان کرد: فعالیت مساجد و هیئت های مذهبی در تمام مناسبت های ملی و مذهبی اعم از اعیاد، ولادت ها و شهادت های ائمه اطهار (ع) و دیگر مناسبت ها باید در راستای حفظ شئائر دینی باشد و از فعالیت های فرعی و حاشیه ای که مغایر با اساسنامه هیئت و آئین نامه ها است خودداری شود.
تقوی نیا اظهار داشت: هیئت ها باید در راستای وظیفه و ماموریتشان و بر اساس اساسنامه و شیوه نامه های سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان با اشاره به این که مدیریت مساجد و هیئات مذهبی باید بر مبنای دین باشد ابراز داشت: مسیر حرکت تشکل های دینی بر اساس عقلانیت و مشروعیت و مدیریت آن بر مبنای دین و معارف اسلامی استوار است.
وی در پایان، خدمتگزاری در مسجد و هیئت را یک فرصت دانست و اضافه کرد: افرادی که در این اماکن بعنوان هیئت امنا خدمت می کنند باید با استفاده بهینه از ظرفیت و امکانات موجود در هیئت، با همفکری، همکاری و مشورت با یکدیگر کارها را برای رضای خدا انجام دهند.
نظر شما