به گزارش خبرگزاری مهر؛ معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از مراجعه 44 هزار و 263 نفر به داروخانه جمعیت هلال احمر استان خبر داد.
مجید رضا لطیفی با اشاره به اینکه داروخانه جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی هیچ کمبود دارویی ندارد، اظهار داشت: تاکنون نزدیک به 44 هزار و 263 نفر به دارووخانه این جمعیت مراجعه کردهاند.
وی ادامه داد: طبق ارزیابی انجام شده در مرکز، داروخانه جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی به لحاظ میزان بازدهی و ارائه اقلام دارویی از داروخانه های برتر است.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی به مراجعه زائران حج تمتع به مرکز بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر استان اشاره کرد و گفت: واکسیناسیون متقاضیان تشرف به عمره مفرده و حج تمتع در خراسان جنوبی تنها از سوی جمعیت هلال احمر استان انجام می شود.
لطیفی افزود: تاکنون پنج هزار و 337 متقاضی حج به این مرکز مراجعه کرده اند.
176 امدادگر و نجاتگر هلال احمر قائنات درجه امدادی گرفتند
رئیس جمعیت هلال احمر قائنات به ارتقا و اعطای درجه به امدادگران و نجاتگران هلال احمر اشاره کرد و گفت: هر شش ماه یک بار اعطای درجه پس از افزایش مهارت و گذراندن دورههای تخصصی انجام می شود.
حمزه اسعد زاده ادامه داد: اعطای درجه امدادگران و نجاتگران برای ارتقای آنها و ایجاد انگیزه و رقابت سالم در کسب آموزش، ساماندهی و حفظ امدادگران، داشتن آرشیو اطلاعات امدادگران و ارتباط مستمر با آنان صورت می پذیرد.
رئیس جمعیت هلال احمر قائنات افزود: با اعطای درجه نوعی وحدت و انسجام بین تیمهای عملیاتی و امدادی جمعیت صورت می گیرد و ارج نهادن به تلاشهای امدادگران ساماندهی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه 133 نفر از امدادگران و نجاتگران برادر جمعیت هلال احمر قائنات درجه امدادی گرفتند، افزود: تعداد 43 نفر از خواهران امدادگر و نجاتگر در این جلسه درجه گرفتند.
رئیس جمعیت هلال احمر قائنات از ارتقا درجه امدادگران برادر به تعداد 30 نفر خبر داد و تصریح کرد: نزدیک به 20 امدادگر برادر از درجه امدادیار به درجه نجاتگر 3 و تعداد 9 نفر از درجه امدادگر 3 به امدادگر 2 و تعداد یک نفر از امدادگر 3 به امدادگر یک ارتقاء یافته اند.
نظر شما