پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۳۳

مطیعی:

سرانه فضای مناسب کتابخانه‌های استان مرکزی برای هر 100 نفر 2.7 مترمربع است

سرانه فضای مناسب کتابخانه‌های استان مرکزی برای هر 100 نفر 2.7 مترمربع است

اراک- خبرگزاری مهر: مدیرکل اداره کتابخانه های عمومی استان مرکزی گفت: هم اکنون استان مرکزی از شرایط مطلوبی از لحاظ سرانه فضای کتابخانه قرار دارد و برای هر 100 نفر 2.7متر مربع فضای کتابخانه ای داریم.

به گزارش خبرنگار مهر محمد حسن مطیعی ظهر روز پنجشنبه در مراسم  تجلیل از خادمان عرصه کتاب، کتابخانه و کتابخوانی به مناسبت بیستمین جشن هفته کتاب افزود: امیدواریم با احداث کتابخانه های شهرستان و تحقق کتابخانه مرکزی حدود 27 هزار مترمربع به فضای کتابخانه های استان اضافه می شود که به شرایط استاندارد سرانه چهار متر مربع نزدیک می شود و در حال حاضر ساخت مساحت 12 هزار متر مربع آن آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر استان مرکزی 70 هزار عضو فعال کتابخانه دارد، عنوان کرد: امیدواریم این آمار تا پایان سال افزایش یابد.

مطیعی اضافه کرد: جذب عضو یکی از شاخص های  اصلی مورد توجه نهاد کتابخانه  های عمومی کشور است که بر اساس برنامه پنجم و سند چشم انداز 1404  مورد توجه بیشتر قرار گیرد .

وی ادامه داد: جذب عضو فعال حلقه مفقوده در تکمیل توسعه سیر مطالعاتی در جامعه است و اطلاع رسانی ، تعامل و ارائه خدمات بهتر و تکریم ارباب رجوع  از سوی کتابداران اقداماتی است که در ارتقای آن موثر است.

مدیر کل اداره کتابخانه های عمومی استان مرکزی با اشاره به اینکه ایجاد ارتباط موثر از سوی کتابداران با مراجعین امری مهم است، اظهار داشت: کتابداران باید با ایجاد تعامل دو سویه با طرح پرسش هایی از مراجعین متوجه شوند چه کتاب هایی می خواهند.

مطیعی ادامه داد: این امر موجب می شود تا مراجعه کننده مسیر سریع و صحیح انتخاب کتاب را طی کنند تا با بی توجهی  دچار سرگردانی نشوند.

مطیعی نهاد کتابخانه های عمومی کشور را یکی از حوزه های تامین منابع مکتوب عنوان و تصریح کرد: بخش دیگر تامین منابع در اختیار خود کتابخانه هاست که با ایجاد تعامل  با مراجعین بتواند فرهنگ اهدای کتاب را در جامعه  اشاعه دهند.

وی با اشاره به ایجاد تالار مفاخر در کتابخانه  دهگان گفت: در این تالار مجموعه ای  از کتوب خطی و نفیس استان جمع آوری شده اند ، بعنوان دومین استانی است که چنین اقدامی در آن صورت گرفته است.

مطیعی در این خصوص ادامه داد: در حال حاضر تمام نسخ را دیجیتالی کرده ایم و یک نسخه از آن در آستان قدس رضوی و یک نسخه  دیجیتالی در استان نگهداری می شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر چهارهزار و 888 عنوان کتاب خطی، سنگی و چاپ سنگی در استان فهرست نویسی شده است.
در پایان از تعدادی از خادمین این عرصه تقدیر بعمل آمد

کد خبر 1744687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha