۲۶ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۰۰

نظری:

فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمرنگ است

فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمرنگ است

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان همدان گفت: متأسفانه امروزه در جامعه فرایض امر به معروف و نهی از منکر از بین رفته و کمرنگ دیده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید نظری در سخنرانی پیش از خطبه نماز عبادی سیاسی نماز جمعه همدان با تأکید بر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دهه اول ماه محرم الحرام عنوان کرد: مراتب مبارزه با منکرات و امر به معروف در سه مقوله دست، زبان و قلب گنجانده شده است که برخی از افراد به وسیله یکی از این وسایل به مبارزه از منکرات می پردازند و برخی دیگر به دو خصلت تمسک کرده اند و تعدادی افراد نیز هر سه خصلت را از دست دادند.

وی با بیان اینکه در جامعه شهری و روستایی منکرات بسیاری رواج پیدا کرده است، افزود: حداقل وظیفه ما این است که با امر به معروف قلبی با این منکرات برخورد کنیم حتی اگر شده فقط روی خود را ترش کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان همدان با اشاره به روایات و احادیث امامان معصوم (ع) گفت: تمام اعمال نیک و جهاد در راه خدا در مقابل امر به معروف و نهی از منکر همچون قطره ای به اندازه آب دهان هستند و امر به معروف و نهی از منکر جایگاهی همچون دریایی بی کران دارند.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است، بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر قلبی و زبانی و یا به عبارتی دیگر تذکر لسانی به عنوان یک تکلیف همگانی توسط رهبری ترسیم شده است که باید همه به این تأکیدات تمسک جوییم.

نظری عنوان کرد: هر فساد و منکری که در جامعه رواج پیدا کرده است نشانگر آن است که ما در مقابل وظایف دینی و اسلامی خود قصور کرده ایم و در مقابل منکرات برخورد نکردیم و زبان باز نکردیم.

وی تأکید کرد: در بحث اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید هدف اصلی اسلام باشد و در مواجهه با منکر بصیرت دینی لحاظ شود و در نهایت هر فردی باید راه های برخورد با منکر را یاد گرفته باشد.

وی وجود ماهواره در خانواده ها را نشان از ورود منکر در جامعه دانست و افزود: 18 هزار کانال ماهواره ای در جامعه برای اهداف ضداسلامی پخش می شود که باید با تذکر لسانی مردم را دعوت به جمع آوری این وسیله کرد که این مسئله نیازمند تبدیل شدن به یک فرهنگ عمومی است.

وی در بخش دیگری درباره جایگاه دانشگاه جامع علمی و کاربردی در کشور گفت: این دانشگاه به صورت دولتی اداره می شود و شهریه ناچیزی معادل 300 هزار تومان را از دانشجویان خود دریافت می کند که نیمی از آن به صورت وام کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان متقاضی داده می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان همدان افزود: در استان همدان 22 مرکز آموزش جامع علمی و کاربردی وجود دارد که در چهار گروه صنعت، کشاورزی، هنر و خدمات اجتماعی دانشجو پذیرش می کند.

وی با تأکید بر اینکه این دانشگاه افرادی را تربیت می کند که کارآفرین هستند، ادامه داد: از آنجایی که مشکل اصلی جامعه اشتغال است و با توجه به روند قبلی آموزش امکان بکارگیری بسیاری از فارغ التحصیلان در جامعه وجود ندارد مراکز علمی و کاربردی زمینه پرورش خلاقیت و کارآفرینی در جوانان را فراهم می کند.

کد خبر 1745154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha