پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آبان ۱۳۹۱، ۸:۴۱

ذوالنور تاکید کرد:

لزوم ساماندهی موسسات خیریه/ ضرورت مقابله با افراد سودجو

لزوم ساماندهی موسسات خیریه/ ضرورت مقابله با افراد سودجو

بوشهر - خبرگزاری مهر: مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه کشور بر لزوم مقابله با افراد سودجو و ساماندهی موسسات خیریه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی ذالنور جمعه‌شب در آئین افتتاح موسسه خیریه حضرت قائم (عج) دشتستان خطاب به خیرین اظهار داشت: ساختار سازمان حاکمیت در هیچ جای دنیا و هیچ مقطعی از تاریخ نمی تواند آنقدر گسترده باشد که مانع زمینه سازی کار خیر برای ما شود.

وی اضافه کرد: خدای متعال مستغنی است و به اعمال من و شما نیاز ندارد بلکه ما به او نیاز داریم و این عرصه‌ای برای امتحان من و شماست تا خبیث از طیب جدا شود.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه کشور و دبیر کنگره شهدای روحانی کشور در ادامه بیان داشت: در این امتحان فقرا و اغنیا هر کدام به گونه ای مورد امتحان الهی قرار می‌گیرند.

سردار ذالنور افزود: فقرا در مورد میزان تحمل آنها و یاس و ناامیدی آنها در مقابل مشکلات زندگی و اغنیا و افراد متمول و پولدار هم در مورد اینکه از اموال خود تا چه اندازه انفاق می کند مورد امتحان و آزمایش قرار می گیرند.

وی اظهار داشت: سازمان دهی و نظام مند کردن موسسات خیریه در اجتماع، جلوی تکدی گری افراد سودجو را می گیرد و افراد فقیر اصلی شناسایی می شوند که متاسفانه تاکنون این موضوع از حلقه مفقوده نظام اسلامی است.

رئیس اداره بهزیستی دشتستان نیز در این مراسم گفت: یکی از اهداف سازمان بهزیستی در نظام مقدس جمهوری اسلامی رسیدگی در راستای رفع آلام و مشکلات نیازمندان و محرومین است و یکی از راه هایی که می تواند ما را در این مسیر یاری دهد، موسسات خیریه است.

علیرضا هوشیار تاکید کرد: موسسات ما باید قوی و امین باشند؛ قوی در مدیریت باشند در راستای جذب مشارکت‌ها و امین باشند به معنای اینکه صلاحیت کار را داشته باشند و امین اسرار مردم نیازمند باشند.

کد خبر 1745315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha