پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ آبان ۱۳۹۱، ۷:۲۱

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

افزایش نیافتن مستمری کمیته امداد/ با پیشنهاد افزایش موافقت نشد

افزایش نیافتن مستمری کمیته امداد/ با پیشنهاد افزایش موافقت نشد

مدیرکل حمایتهای اجتماعی کمیته امداد امام خمینی(ره) از عدم افزایش مستمری مددجویان طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: براساس مصوبه دولت خانواده یک نفره 40 و پنج نفره به بالا 75 هزار تومان در ماه مستمری دریافت میکنند.

رضا نوروزی درگفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر دو سال است که مستمری مددجویان کمیته امداد افزایش نداشته است. براساس مصوبه دولت سرانه مستمری خانواده یک نفره 40 ، دو نفره 45 ، سه نفره 55، 4 نفره 60 و 5 نفر به بالا 75 هزار تومان است.

وی تاکید کرد: کمیته امداد در سال به حدود یک میلیون و 700 هزار خانوار مستمری پرداخت می کند و براساس مصوبه دولت حق تغییر میزان مستمری ها و همچنین افزایش این رقم را در طول سال نداریم.

وی با اشاره به اینکه براساس مصوبه دولت در سال جاری یک هزار و 100 میلیارد تومان برای پرداخت مستمری به مددجویان تحت پوشش اختصاص پیدا کرد، گفت: این میزان نیز حجم بالایی از اعتبارات بودجه ای را به خود اختصاص داده است.

به گفته مدیرکل حمایت های اجتماعی کمیته امداد میزان مستمری کمیته امداد و سازمان بهزیستی تقریبا یکی است و البته دو سال است که پیشنهاد افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش را پیشنهاد کرده ایم، اما مورد موافقت قرار نگرفته است.

نوروزی افزود: براساس برنامه ریزیهای انجام شده در بودجه سال آینده نیز قصد داریم مجددا پیشنهاد افزایش مستمری جامعه هدف را ارائه دهیم که امیدواریم مورد موافقت دولت و مجلس قرار گیرد.

مدیرکل اجتماعی کمیته امداد گفت: قصد داریم در سال آینده مستمری ها را به ارزش افزوده در پرداختهای کمیته امداد تبدیل کنیم و چنانچه خانواده ای در عرصه توانمندسازی قرار نگیرد اما بتواند موفقیت های علمی و دانشجویی کسب کند مستمری بیشتری به آنها اختصاص پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: هدف ما در پرداخت مستمری ها این است که مددجویان از آن در راستای توانمندسازی استفاده کنند و تنها نمی خواهیم با کمک صرف نقدی این افراد را از توانمند شدن و داشتن شغل مناسب محروم کنیم.

نوروزی با اشاره به اینکه پرداخت این مبلغ مستمری ها تنها وابستگی روانی و اثر روانی در میان مددجویان دارد، افزود: درست است که میزان این مستمری کم است، اما فقط برای به جریان انداختن چرخه توانمندسازی آنان است و برای گروه هایی از مددجویان تحت پوشش مانند سالمندان و سایر افرادی که امکان کار و فعالیت ندارند، تسهیلات و اقدامات دیگری را نیز علاوه بر پرداخت مستمری ارائه می دهیم که تمامی این موارد باعث می شود از مشکلات اقتصادی آنان کاسته شود.

کد خبر 1745625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha