به گزارش خبرگزاری مهر، "کریستیانو رونالدو" در سال 2009 پس از 6 سال حضور در منچستریونایتد و 200 بازی برای این تیم، اولدترافورد را به قصد سانتیاگوبرنابئو ترک کرد.
رونالدو با من یونایتد سه بار فاتح رقابت های لیگ برتر انگلستان شد، دو بار جام حذفی را برد و یک بار هم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد.
وی گفت: واقعا دلم برای فرگوسن تنگ شده چون روابط بسیار خوبی با این مربی دارم. او یک شخص خارق العاده است و یک انسان واقعی. فرگوسن خیلی چیزها به من آموخت و همان طور که قبلا گفتم او "به مانند یک پدر" است.
رونالدو همچنین گفت هدایت یکی از بزرگ ترین باشگاه های جهان و فشار کار می تواند هزینه های گزافی برای این مربی در بر داشته باشد.
وی گفت: فرگوسن چند سالش است؟ 70 سال؟ این برای قلبش خوب نیست. او همچنان سفت و محکم ایستاده و از روزی که به خاطر می آورم او با همین قدرت کار کرده است.
نظر شما