به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، سخنگوی والی فراه اعلام کرد بعد از ظهر جمعه بر اثر برخورد یک خودرو با یک بمب کنار جاده ای در غرب افغانستان 11 افغانی از جمله هفت زن و چهار کودک کشته و چهار فرد دیگر زخمی شدند.
خبر دیگر اینکه وزارت کشور افغانستان در بیانیه ای اعلام کرد: در جریان عملیات پلیس افغانستان در 24 ساعت گذشته در بخشهای مختلف این کشور، دست کم 11 نفر کشته شدند.
پلیس افغانستان چندین عملیات را در ولایتهای ننگرهار، میدان وردک، غزنی، پکتیکا، پکتیا، هلمند و فراه انجام داد که در جریان این عملیات 11 عضو طالبان کشته و 12 فرد دیگر بازداشت شدند.
در جریان این عملیات هیچ کدام از پرسنل پلیس افغانستان کشته نشد.
همچنین ناتو روز گذشته اعلام کرد "حافظ صدار" یکی از سرکردگان طالبان روز گذشته در جریان عملیات نیروهای افغانی و ناتو در ولایت غزنی در 100 کیلومتری جنوب شهر کابل کشته شد.
حافظ صدار مسئول سازماندهی عملیات انتحاری و تیراندازی علیه نیروهای افغانی و ناتو در ولایت غزنی بود. این در حالی است که طالبان هنوز در این باره اظهار نظر نکرده است.
نظر شما