پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۱۸

وحدت عاشورایی لازمه سیاست کربلایی

وحدت عاشورایی لازمه سیاست کربلایی

بوشهر - خبرگزاری مهر: امید است امروز ملت مسلمان و عاشورایی دست به دست هم دهند و با وحدت کلمه با محوریت ولی زمان سیاست‌ها و اصول پربار این مکتب را به تمامی دنیا صادر کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز اطلاعات شناختی و معرفتی ما از ابعاد واقعه سترگ کربلا و مقام حضرت سیدالشهداء علیه السلام با وجود کتب روایی و سندی هنوز ناچیز است، حادثه تاریخی که با شروع این نهضت تا کنون رویدادهای زیادی را به واسطه آن در خود ثبت کرده و جاده هموار خود را به ملت ها عرضه داشته تا بدین طریق تاریخ نیز ،عاشورایی وحسینی شود.

واقعه ای که حوادث زیادی می توان به تاسی از آن استناد کرد. نتایج همگی آن نیز این است که هر کس از آن عبرت گرفت، رهدار واقعی گشت و هر کس غافل ماند جز تباهی وتنزل عایدش نگشت.

مراسم سوگواری حسینی گامی برای وحدت کلمه مردم

ائمّه معصومین (ع) با اشاره به برپایی مراسم سوگواری امام حسین وخاندان مطهرش، این پاسداشت را «محورى» براى یکدلی و وحدت کلمه مردم قرار دادند. همانطور که امروزه نظاره می کنیم در ایام شهادتش میلیون‌ها انسان با اختلاف طبقات و نژاد و مذهب به عزادارى آن حضرت پرداخته و حول بیرق آزادیش گرد آمده اند.

در واقع ایشان با ترغیب و تشویق مردم به اقامه مجالس سید و سالار شهیدان از تفرقه مردم ممانعت کرده و توده‌هاى متفرّق را بسیج می کردند تا با ایجاد وحدت و یکپارچگى قدرت عظیمى را به وجود آوردند.

در این جا می توان به حرکت شور و شعور آفرین ملت مسلمانمان در نهضت فرزند مکتب حسینی اشاره کرد که در ماه محرّم و صفر به ویژه روزهاى تاسوعا و عاشورا چنان خروشیدند که تمام هیمنه طاغوتی فساد پهلوی را به لرزه انداخت واز ریشه آن را قطع کرد.

از نمونه‌های بارز دیگر نیز قیام مردم مسلمان آزادی‌خواه کشورهای عربی است که هر چند دیر از خواب طولانی غفلت بیدار شدند اما آنها نیز با تاسی از قیام پررمز و راز کربلا و با رمز وحدت با شعار هیهات من الذله که همان شعار اباعبدالله الحسین لبیک گویان دست به دست هم با عث انقلابی به نام بیداری اسلامی گشته اند.

اینها گوشه‌ای از ثمرات مسرت بخش پرخیر عیان وحدت است و این مصادیق موید راز تأکید ائمّه اطهار(علیهم السلام) بر محور قراردادن عزا داری امام حسین علیه السلام است.

ایجاد نهضت‌های مذهبی ثمربخش با برپائی عزاداری حسینی

ماربین، مستشرق آلمانى، در کتاب «سیاست اسلامى» خود می نویسد:" شیعیان به واسطه بپا کردن عزادارى حسینى سیاست هاى عاقلانه اى را انجام داده و نهضت هاى مذهبى ثمر بخشى را بوجود آورده اند .در جای دیگر این کتاب بیان می دارد:هیچ چیز مانند عزادارى حسینى نتوانست بیدارى سیاسى در مسلمانان ایجاد کند".

با نگاهى گذرا به تاریخ اسلام بعد از حادثه کربلا مى بینیم این مجالس و پیام هاى عاشورایى تا چه اندازه سرمشق قیام هاى مجاهدان راه خداوند در مقابل گردنکشان و طاغوتیان بوده است.

مخالفت دشمنان اسلام با اقامه این مجالس از انهدام قبر امام حسین علیه السلام گرفته تا مانع شدن از زیارت قبر آن حضرت، تهمت وافترا ناروا بر شیعیان از طریق دست نشاندگان مضملل الحال امثال رضاخان، محمد رضا پهلوی، حسنی مبارک و دیکتاتور لیبی، یمن، بحرین و عربستان و در مقاطعی نیز با بى محتوا نشان دادن این مجالس، براى از بین بردن شعائر حسینى سعی کرده و مى کنند اینها همه و همه گواه ترس دشمنان از ترویج و بسط فرهنگ عاشورایی در بین ملل است.

صدور اصول پربار مکتب حسینی به همه دنیا

امید است امروز نیز ملت مسلمان و عاشورایی جمهوری اسلامی‌مان از مسئولین گرفته تا عادی‌ترین مردم دست به دست هم با وحدت کلمه با محوریت ولی زمان سیاست‌ها و اصول پربار این مکتب را به تمامی دنیا صادر کنند.

در پایان نیز به مسئولان دلسوز و عاشورائیمان یاد آور نیز می شویم که نیت‌ها خالص باشد و رقابت‌هاى مخرّب جاى خود را به همکارى سازنده دهد و این مجالس کانون وحدت شود و نشانه‌هاى ایثار و فداکارى در آن ظاهر شود.

.................
محمد شهبازی

کد خبر 1746495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha