پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۵۲

حجم آب مخازن سدهای خوزستان هفت درصد کاهش یافت

حجم آب مخازن سدهای خوزستان هفت درصد کاهش یافت

اهواز - خبرگزاری مهر: حجم آب ذخیره شده در مخازن سدهای استان خوزستان هفت درصد در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته کاهش دارد.

به گزارش خبرگزرای مهر، حجم کنونی آب موجود در مخازن سدهای استان خوزستان هشت میلیارد و 776 میلیون مترمکعب ثبت شده است. حجم آب موجود در مخازن سدهای خوزستان در مدت مشابه سال آبی گذشته، 9 میلیارد و 455 میلیون مترمکعب بوده است.

همچنین از ابتدای سال آبی جاری تاکنون، حجم آب ورودی به مخازن سدهای استان خوزستان 754 میلیون مترمکعب ثبت شده که این رقم در مدت مشابه سال آبی گذشته، 804 میلیون مترمکعب ثبت شده که شش درصد نسبت به سال آبی گذشته کمتر است.

هم اکنون 91 درصد از حجم مخزن سد مسجد سلیمان، 52 درصد از حجم مخزن سد مارون، 52 درصد از حجم مخزن سد شهید عباسپور و 70 درصد از حجم مخزن سد کارون 4 از آب پر شده است.

حجم آب موجود در مخزن سدهای مسجدسلیمان، کارون 4، مارون و شهید عباسپور هم اکنون به ترتیب 239 میلیون مترمکعب، یک میلیارد و 538 میلیون مترمکعب، 631 میلیون مترمکعب و یک میلیارد و 265 میلیون مترمکعب گزارش شده است.

همچنین در زمان کنونی 46 درصد از حجم مخزن «کارون 3»، 47 درصد از حجم مخزن سد گتوند، 24 درصد از حجم مخزن سد دز، 20 درصد از حجم مخزن سد کرخه، 16 درصد از حجم مخزن جره و چهار درصد از حجم مخزن سد سیمره از آب پر شده است.

حجم آب موجود در مخزن سدهای کارون 3، گتوند، دز، کرخه، جره و سیمره به ترتیب یک میلیارد و 247 میلیون مترمکعب، یک میلیارد و 920 میلیون مترمکعب، 686 میلیون مترمکعب، یک میلیارد و 87 میلیون مترمکعب، 42 میلیون مترمکعب و 132 میلیون مترمکعب است.
 
کد خبر 1746726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha