پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۲۵

اختلال در شبکه همراه اول/ واکنش همراه اول به اختلالات

اختلال در شبکه همراه اول/ واکنش همراه اول به اختلالات

در حالی که شبکه تلفن همراه اول از صبح امروز دچار اختلالاتی شده است،‌ شرکت همراه اول اعلام کرد اختلالی در این شبکه ایجاد نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، از صبح امروز شبکه همراه اول در برخی از مناطق تهران دچار اختلالاتی شده است و کاربران با قطعی و عدم نرسیدن صدا در این شبکه مواجه شده اند.

این در حالی است که مدیر ارتباط با رسانه‌های روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) ایجاد اختلال در شبکه همراه اول را رد کرد.
 
سعید عسکری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تماسهای گرفته شده با این شرکت در زمینه ایجاد اختلال در شبکه همراه، خاطر نشان کرد: با پیگیریهایی که در این زمینه صورت گرفته بررسی ها را انجام دادیم اما تاکنون با هیچ اختلالی در شبکه همراه مواجه نشدیم.
 
وی با تاکید بر اینکه اختلالی در شبکه همراه اول ایجاد نشده است، یادآور شد: این اختلال ممکن است موردی باشد که با ارائه شماره تلفن مشترک نسبت به رفع آن اقدام خواهد شد.
کد خبر 1746746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha