پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۲۸

سردار آبنوش:

یک هزار برنامه در هفته بسیج در قزوین برگزار می شود

یک هزار برنامه در هفته بسیج در قزوین برگزار می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه صاحب ‌الامر(عج) استان قزوین، از اجرای بیش از یک هزار برنامه به مناسبت هفته بسیج در قزوین خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سالار آبنوش ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در سالن جلسات سپاه قزوین برگزار شد با گرامیداشت هفته بسیج و تقارن آن با ماه محرم اظهارداشت: برنامه های بسیج به مناسبت این هفته با مشارکت مردم و به صورت خودجوش برگزار می شود.
  
ایران در اوج قدرت سیاسی است
 
فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین یادآورشد: ما ثروتمندترین کشور در طول تاریخ هستیم و از نظر سیاسی به آنچنان قدرت سیاسی رسیده ایم که ابر قدرت های جهان در مقابل ایران به استیصال رسیده اند.
 
وی،  پیشرفت انقلاب اسلامی ایران را ثمره مدیریت صحیح مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: هم اکنون نیز کشور با درایت حکیمانه مقام معظم رهبری مسیر رشد و تعالی خود را می پیماید و از گذرگاه های مختلف به سلامت عبور می کند.
 
فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه ها و تنگناهای مختلف با عشق امام حسین(ع) و قیام خونینش به سلامت عبور کرده است اظهارداشت: در دوران جنگ تحمیلی رزمندگان اسلام با بهره گیری از فرهنگ عاشورایی پیروز شدند و همچنین فتنه 88 به لطف و مدد ائمه معصومین خنثی شد و دشمنان را ناامید کرد.
 
وی، استقلال نظامی و امنیتی،‌ علمی و اقتصادی را از عوامل اقتدار یک نظام دانست و افزود: با دستیابی به این عوامل توانسته ایم اقتدار جمهوری اسلامی را در تمامی عرصه ها به جهانیان ثابت کنیم.
 
ساخت زائرسرای راهیان نور در جنوب کشور
 
سردار آبنوش اظهارداشت: به منظور تامین رفاه کاروان های راهیان نور استان قزوین و اسکان مناسب آنها با اختصاص یک میلیارد تومان ساخت زائرسرا در شهر خرمشهر به پایان رسیده و دومین زائرسرا در اهواز نیز در دست احداث است.
 
وی یادآورشد: 16 پروژه عمرانی در استان با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان در حال اجراست که تعدادی از آنها در هفته بسیج به افتتاح خواهد رسید.
 
فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین، راه اندازی 41 سوله چند منظوره صالحین در استان، 9 سوله با گنجایش سه هزار و 500 نفر و همچنین افتتاح پنج سالن تیراندازی را از جمله فعالیت‌های عمرانی سپاه استان عنوان کرد.
 
وی همچنین از افتتاح سایت سپاه در استان خبر داد و افزود: ساخت مجتمع فرهنگی چند منظوره طلائیه، مجتمع فرهنگی لاله، ساخت درمانگاه در شهرک کوثر، اعزام تیم‌ های بسیج جامعه پزشکی به مناطق محروم استان و برگزاری نمایشگاه‌های کتاب از دیگر برنامه های سپاه استان قزوین است.
 
وی با تشریح برنامه های تدارک دیده شده در این هفته در استان افزود: تجدید میثاق با ائمه جمعه و جماعات، اجتماع بزرگ هیئت‌های مذهبی ویژه نونهالان عاشورایی بسیج، افتتاح نمایش فرهنگی هنری بسیج، همایش بزرگ نوجوانان بسیج 13 ساله عاشورایی، همایش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری صبحگاه مشترک با حضور نیروهای حوزه‌های مقاومت بسیج، برگزاری هفتمین جشنواره فرهنگی ورزشی کشوری بسیج طلاب و روحانیون و افتتاح چند پایگاه مقاومت از جمله برنامه های این هفته است.
 
سردار آبنوش عنوان کرد: همایش بزرگ نوجوانان بسیجی و هیئت‌های مذهبی، اجتماع بزرگ هیئت‌های مذهبی ویژه نونهالان عاشورایی بسیج، همایش مدیریت مصرف و اقتصاد مقاومتی، همایش و نشست‌های بصیرتی، اجتماع بزرگ هیئت‌های پیش کسوتان و خانواده‌های معظم شهدا، عطرافشانی مزار مطهر شهدا، برگزاری یادواره شهدا و همایش زنان ایثارگر از دیگر برنامه های پیش بینی شده در این هفته در استان است.
 
وی تصریح کرد: برگزاری همایش منتظران موعود، برگزاری نماز ظهر عاشورا، همایش امر به معروف و نهی از منکر به همراه نشست بصیرتی فرهنگیان از دیگر برنامه های هفته بسیج است.
 
سردار آبنوش یادآورشد: همایش طلاب و روحانیون مبلغ اعزامی به استان، همایش توجیهی مداحان و مسئولان هیئت‌ها با عنوان همایش شعرای آئینی و همچنین همایش ائمه جمعه و جماعات از دیگر برنامه‌هایی است که در استقبال از ماه محرم و هفته بسیج تاکنون برگزار شده است.
کد خبر 1747915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha