پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ آبان ۱۳۹۱، ۹:۴۲

حجت الاسلام سعیدی:

تاثیرگذاری امر به معروف نیاز به صبر و شکیبایی دارد

تاثیرگذاری امر به معروف نیاز به صبر و شکیبایی دارد

قم - خبرگزاری مهر: نولیت آستانه مقدسه قم با بیان اینکه ممکن است عده‌ای در برابر امر به معروف برخی واکنش نشان دهند، تاکید کرد: تاثیرگذاری امر به معروف لسانی نیاز به صبر و شکیبایی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد سعیدی شامگاه دوشنبه در همایش ائمه جماعات استان قم اظهار داشت: مهمترین پیام نهضت امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر بود که می تواند برای همه بشریت پیام آموز باشد از این رو نهضت امام فراتر از جغرافیایی خاص و بین المللی بود.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از فرائض دینی است گفت: در قرآن کریم و در آیات متعددی به این موضوع اشاره شده است و از جمله آن خطاب لقمان حکیم به فرزندش در سوره لقمان است که او را به برپا داشتن نماز و ... توصیه می‌کند.

امام جمعه قم با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید از خانواده‌ها آغاز شود تصریح کرد: نماز آنقدر در اسلام اهمیت دارد که امام حسین(ع) زیر باران تیر هم دست از آن بر نمی‌دارد و برای اقامه آن فرصت می طلبد.

وی بیان داشت: نمازی مصداق نماز واقعی است که موجب کنترل درونی انسان می‌شود و او را از گناه باز می‌دارد.

حجت الاسلام سعیدی اضافه کرد: حرکت انسان ساز و تاریخی عاشورا ریشه در امر به معروف و نهی از منکر داشت زیرا امر به معروف و نهی از منکر ضامن سلامت اجتماعی جامعه است و جامعه را از افتادن در مسیر انحراف باز می دارد.

وی با بیان اینکه احکام الهی و دینی زمینه ساز تربیت و سازندگی انسان است اظهار داشت: انجام این واجب دینی نیازمند استقامت و پایداری در مسیر است همان طور که امام حسین(ع) این همه سختی را در این راه تحمل کرد.

وی تاکید کرد: نهضت امام حسین بین المللی بود و تاثیرات آن نیز جهانی و برای همه بشریت درس آموز است.
 

کد خبر 1748284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha