پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۰۴

آیت الله موحد:

مسائل مملکتی را بدون بررسی علمی و کارشناسی انجام ندهیم

مسائل مملکتی را بدون بررسی علمی و کارشناسی انجام ندهیم

شیراز- خبرگزاری مهر: مسئول نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی گفت: برنامه ریزی و نظارت بر مسائل مملکتی را بدون بررسی علمی و کارشناسی انجام ندهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله شیخ علی موحد ظهرسه شنبه در جلسه هم اندیشی فصلی مسئولین بازرسی ، ارزیابی  عملکرد و رسیدگی به شکایات دستگاه­ها اداری استان فارس اظهار داشت: هربازرسی موفق زمانی شکل می گیرد که به ریشه تخلف پرداخته شود و بازرسی زمانی ارزش بالایی دارد که بازدارند شود.

وی تاکید کرد: بازدارنگی معلول پی بردن به علل و پیدا کردن علل با برسیهای همه سویه و علمی امکان پذیر است.

مقاومت باید مبنای علمی داشته باشد

مسئول نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی ادامه داد: برای حل تخلفات باید ریشه درنظر گرفته شود و مقاومتی که از روی مبانی علمی باشد قابل بقا است.

آیت الله موحد اضافه کرد: مقاومت به طور شعاری راه حل مشکلات کشور نیست و باید مبانی علمی داشته باشد که از این مسئله نمی توان به سادگی گذشت.

وی با اشاره به اهمیت بازرسی تاکید کرد:با قرار دادن علم در مراحل بازرسی می توان نتیجه  امر بازرسی را به سازندگی برسانیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی یادآورشد: بازرسی نباید حالت مچ گیری پیدا کند و باید برای افراد مشکلات توضیح داده و در راستای حل به آنها کمک کنیم.  

شکوفایی مال درکنار علم

آیت الله موحد عنوان کرد: بهره برداری از علم در کلیه ارکان کشوری ضروری است و برای دستیابی به موفقیت علم باید فرمان دهد و مال اجرا کند.

وی اضافه کرد: بودجه برای ساخت کشور را باید با کمک علم مصرف کرد و نباید منابع بدون حساب داده شود و اگر ساخت جامعه در آن درنظر گرفته نشود منبع رو به انحطاط می رود.

کد خبر 1748592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha