پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۵۲

95 مبلغ دینی به هیئات مذهبی و مساجد چناران اعزام شدند

95 مبلغ دینی به هیئات مذهبی و مساجد چناران اعزام شدند

چناران - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی چناران گفت: 95 مبلغ و مبلغه به مساجد و هیئات مذهبی شهرستان در دهه اول ماه محرم اعزام شدند.

حجت الاسلام حسن مهدوی پارسا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: روحانیون مستقر و هجرت ، طلاب بومی و روحانیون اعزامی از جمله مبلغین اعزام شده به مساجد و هیئات شهری و روستایی هستند.

وی با بیان اینکه 70 نفر از این مبلغین به روستاها و شهرهای تابعه اعزام شده اند، اضافه کرد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: اقامه نماز جماعت، برگزاری جلسات سخنرانی و معرفت افزایی، مرثیه خوانی، عزاداری، احکام، عقاید، معارف دینی، جلسات قرآن، زیارت عاشورا و دعا از جمله فعالیتهای مبلغین در این مناسبت تبلغی خواهد بود.

حجت الاسلام مهدوی پارسا بیان داشت: یکی از مهمترین اهداف قیام امام حسین (ع) احیاء دین و برپایی فریضه نماز بود و نماز سرچشمه همه خوبیها است لذا همه توجه ویژه به این امر الهی داشته باشند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی چناران گفت: مبلغین نسبت به تبیین و تذکر وفرهنگ سازی نماز و امر به معروف و نهی از منکر که از اهداف اصلی قیام عاشورای امام حسین (ع) است، احساس تکلیف و ادای وظیفه کنند.

کد خبر 1748721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha