پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۷:۴۰

سکوت مدعیان ادامه دارد/

آمار شهدای غزه از مرز 120 نفر گذشت/ زخمی شدن پنج صهیونیست در اسدود

آمار شهدای غزه از مرز 120 نفر گذشت/ زخمی شدن پنج صهیونیست در اسدود

افزایش تعداد شهدای حملات اشغالگران قدس به نوار غزه و زخمی شدن پنج صهیونیست از آخرین اخبار مربوط به جنگ افروزی در غزه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار ، احمد علیبه تحلیلگر سیاسی مصری گفت : دیدار هشام قندیل نخست وزیر مصر از غزه و دیدار احتمالی بعدی هیئتهای کشورهای عربی و مسئولان ترک از غزه پیام آشکار به اسرائیل است.

وی افزود: پیام این سفرها این است که اوضاع این بار با قبل متفاوت است و در راستای حمایت استراتژیک از فلسطینی ها از جانب کشورهای همسایه و کشورهای منطقه است.

علیبه بیان کرد: روحیه ساکنان غزه بسیار عالی است و این بدان سبب است که هر بمباران اسرائیل با حمله موشکی مقاومت فلسطین پاسخ داده می شود.

خبر دیگر اینکه رژیم صهیونیستی از ساکنان مناطق عجلین، تل الهوا، الرمال الجنوبی،الزیتون، الشجاعیه و الترکمان خواستند که این مناطق را تخلیه کنند.

از سوی دیگر در درگیری نظامیان رژیم صهیونیستی با جوانان در جنوب الخلیل در کرانه باختری یک جوان فلسطینی به شدت زخمی شد.

المنار همچنین از شهادت شش فلسطینی و زخمی شدن پنج نفر دیگر در حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به منطقه صبرا خبر داد.

این شبکه همچنین اعلام کرد: تعداد شهدای حملات رژیم صهیونیستی به غزه از 120 نفر فراتر رفته است.

المنار همچنین از زخمی شدن پنج صهیونیست پس از اصابت موشک مقاومت به شهر اسدود خبر داد.

کد خبر 1748930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha